Gezondere gewoontes rond drinken onder jongeren in het VK

Gewoonten van alcoholgebruik

Volgens een gepubliceerde studie in het Britse tijdschrift BMC Public Health, gericht op jeugdgewoonten, is al enkele jaren een afname waargenomen in alcoholgebruik onder jongvolwassenen (tussen 16 en 24 jaar oud). Van de bijna 100.000 ondervraagde jongeren beschouwt 29% zichzelf als niet-drinkers, terwijl dit in 2005 slechts 18% bedroeg.

In 2005 gaf 43% van de jongeren zelfs toe boven de aanbevolen limieten te drinken, een cijfer dat tien jaar later tot 28% daalt. Het dwangmatig gebruik daalde in dezelfde periode van 27 tot 18% en de onthouders zijn gestegen van 9 tot 17%.

Grootschalige daling

Zoals door de auteurs van het onderzoek besproken in een artikel  van The Drinks Business, groeit de groep van niet-drinkers onder jongeren en deze bestrijkt een breed scala aan groepen, waaronder de bewoners van de noordelijke en zuidelijke regio’s van Engeland, de blanke bevolking, fulltime studenten, werknemers en allerlei sociale klassen. Deze groei geeft aan dat onthouding van alcohol een trend wordt die zijn oorsprong vindt in culturele factoren.

Gewoonten van alcoholgebruik

Dit gedrag wordt steeds meer sociaal aanvaardbaar, terwijl risicogedrag in verband met drankmisbruik ​​buiten het normale  staat. Dit wordt bevestigd door de gegevens van de World Health Organization (WHO), ze laten een dramatische daling van het alcoholgebruik onder Engelse jongeren zien, in vergelijking met andere Europese landen.

De waarheid is dat sinds 2002 en 2014 er een aanzienlijke vermindering van het verbruik onder de jeugd is, maar tussen de landen hele verschillende cijfers, waardoor Engeland de meest drastische reductie toont: terwijl in 2002 50,3% verklaarde drank wekelijks te drinken, daalde in 2014 het cijfer tot 10%.

Goed nieuws voor de gezondheid van de jeugd

De waarheid is dat deze studie goed nieuws is, omdat het hebben van gezonde gewoonten rond drinken fundamenteel is. Matig drinken kan gunstig zijn voor de gezondheid, maar altijd binnen de limieten die zijn vastgesteld door internationale organisaties zoals de WHO.

Deze consumptietrend gaat hand in hand met de toename van de voorkeur voor laag-alcoholische dranken, zoals niet-alcoholische wijnen, die geleidelijk aan op de markt verschijnen.

De origineelste combinaties van wijn en pasta

Pasta en wijn zijn goede bondgenoten als je weet hoe je moet combineren

Witte wijn is niet altijd de beste om te combineren met pasta. Het hangt af van de sauzen die worden toegevoegd en, als het gevulde pasta is, de ingrediënten die erin zitten. We laten je enkele trucs zien om combinaties van wijn en pasta te leren.

Wijnen voor lichtere sauzen

Er zijn veel sauzen om bij pasta te voegen. Van olie met oregano tot ragout of zachter gemaakt met tomaat.  Deze sauzen zullen we combineren met witte of rosé wijnen. Als de saus carbonara is, gaat het naast witte ook goed samen met een goede cava. Cabernet Sauvignon is een van de variaties die beter is dankzij een vleugje frisheid en zo de zuurheid die het gerecht misschien geeft, breekt.

Wijnen voor vleessauzen

In dit geval zijn de sauzen krachtiger en bieden ze sterke smaken aan het gerecht. Het is duidelijk dat het, voor bij het vlees, beter is om een ​​rode wijn te kiezen. Maar dit kan zowel jonge als rijpere zijn. Hierbij schenken ze van de meest krachtige Rioja tot Merlot en andere zachtere soorten die een sterk hoofdgerecht zoeter doen smaken.

wijn en pasta koppelen

Wijnen met pestosaus

Pesto is een bijzondere saus. Voor velen kan het iets sterks zijn en voor anderen is het eerder licht, het hangt af van ieders  persoonlijke smaak. In deze zin is de wijn die het beste past bij pasta met pestosauzen een witte Sauvignon Blanc, omdat deze de frisheid biedt die nodig is om de sterkste smaak van het gerecht tegen te gaan.

Wijnen met pasta gevuld met champignons

We hebben al aangegeven dat we meer aandacht moeten besteden aan het vullen van de verse pasta dan aan de sauzen. Met dit type pasta gaat rode wijn van het type Merlot goed samen, of witte die veel body heeft, zoals Chardonnay.

Pasta met zeevruchten en vis

Pasta is een zeer veelzijdig gerecht dat vergezeld kan worden door groenten, vlees en vis. In het geval dat we vis, wijn en pasta combineren, kiezen we voor een jonge witte.

Wijn en pasta koppelen

Pasta met groenten

Als het pastagerecht groenten bevat, wordt gecombineerd met Sauvignon Blanc-variëteiten en ook met rosé wijnen.

Wijnen naar de kaas van de pasta

Met de kaas wordt ook rekening gehouden, omdat het meestal met pasta samengaat en zeer herkenbare smaken heeft. Meestal worden niet te sterke kazen gebruikt of wel de klassieke parmigiano. Deze kaas past perfect bij rode Italiaanse wijnen, hoewel een witte Spaanse ook prima kan.

4 cocktails met weinig calorieën om je figuur te behouden

Wil je een paar kilo afvallen zonder het smakelijke drankje na het werk op te geven? Maak je geen zorgen, wij van Uvinum kennen dit probleem heel goed. Daarom presenteren we 4 cocktails met een laag caloriegehalte, zodat je de zaterdagavond kunt genieten met je vrienden en tegelijkertijd je figuur kunt behouden.

1. Spritzer – De Oostenrijkse nationale drank

De Spritzer, in Duitsland Weinschorle genaamd, is waarschijnlijk de meest populaire longdrink in Oostenrijk en wordt elk seizoen van het jaar genoten. Het is een drankje gemaakt van wijn vermengd met mineraalwater en versierd met een schijfje citroen. Voor deze populaire drank gebruikt men een nogal jonge witte wijn van de verschillende soorten Grüner Veltiner, Weissburgunder en Chardonnay en de verhouding van het mengsel van wijn en water moet 1:1 zijn. Deze verfrissende drank heeft slechts 58 calorieën/100 ml.

Deze SUV heeft ook een ander voordeel: u zult u uw kater van de volgende dag besparen vanwege het hoge watergehalte van de drank. Geniet van deze Oostenrijkse klassieker!

2. Vodka Soda – Eenvoudig en arm aan calorieën

Water + Vodka = Vodka Soda

Vanzelfsprekend is het niet zo eenvoudig! Deze cocktail moet ook goed worden gemengd. Vul eerst een glas met ijsblokjes en voeg de ingrediënten toe. Voor dit drankje met weinig calorieën heeft u 3 delen bruisend water en 1 deel wodka nodig . Versier het glas tenslotte met een zoete citroen. Deze cocktail heeft slechts 22 calorieën/100 ml.

Weet u niet welke wodka u moet gebruiken om deze cocktail te maken? In onze blog bieden we u een unieke selectie.

3. Martini – gemengd of geschud?

We kennen dit drankje allemaal van de beroemde James Bond-films, maar wist u dat deze cocktail tot de caloriearme alcoholische dranken behoort? Cocktail Martini is een klein drankje om te drinken als aperitief en wordt meestal bereid met Franse alsem en gin.
Een van de bekendste varianten van de Martini is de Dry Martini. Deze drank is gemaakt met London Dry Gin en de minste hoeveelheid vermouth mogelijk. In geen geval mogen we de olijf vergeten die het glas siert.

Een hoeveelheid die overeenkomt met 100 ml Martini Cocktail heeft slechts 140 calorieën! Nu weet u waarom James Bond zo’n perfect lichaam heeft.

4. Mojito – Groeten uit Cuba

In tegenstelling tot veel andere Cubaanse cocktails, is de mojito een caloriearm alternatief. Uitgevonden in Havana, deze cocktail bestaat uit vijf basisingrediënten : witte rum, suiker (traditioneel suikerriet sap), limoen sap, frisdrank en munt. Het belangrijkste productie-element is waarschijnlijk een mojito rum. De beste rums voor mojito zijn beschikbaar op Uvinum.

Het mineraalwater van deze Cubaanse drank maakt het een caloriearme cocktail. Het groene goud van Cuba heeft slechts 71 calorieën/100 ml.

Zoals u kunt zien, is er een unieke selectie cocktails met weinig calorieën. Dus niets meer staat het volgende feest in de weg. Veel plezier met het proberen en genieten van deze caloriearme cocktails. En onthoud, drink met mate!😉

De interessantste wijn- en voedselmusea ter wereld

Wanneer we op reis zijn of gedacht hebben aan het maken van een fantastische wijnroute, mag u deze musea waar wijn en eten de hoofdrolspelers zijn, niet missen. Let op en schrijf ze in uw persoonlijke agenda. En geniet van de wijn.

Vivanco Museum voor wijncultuur, Spanje

In Spanje is het interessantste en oudste museum ter wereld over wijn: het Vivanco Museum voor wijncultuur. Doordat de World Tourism Organisation-UN, het als beste wijnmuseum ter wereld heeft benoemd, is het mogelijk om maar liefst  8.000 jaar geschiedenis te doorlopen met 20.000 kunstwerken. Er zijn opvallende authentieke archeologische stukken met honderden jaren geschiedenis en veel modernere werken gemaakt door artiesten zoals Picasso, Sorolla, Juan Gris, Chillida, Barceló, Genovés of Warhol. Maar er is meer, want het is toegestaan om de wijnkelder binnen te gaan, proeverijen te houden, conferenties en workshops bij te wonen en 220 soorten wijn van over de hele wereld te zien.

Pleven wijnmuseum, Bulgarije

Bevindt zich in een grot, in het Kaylaka-park in Bulgarije; er zijn veel aan wijnbouwtradities van de stad gerelateerde objecten. Omdat we in een park zijn, kunnen we ook de flora en vegetatie ervan zien. In het museum, zoals in vele andere van dit type, is plaats voor wijnproeverijen.

Gingerbread Museum, Polen

Er is niet veel wijn, maar er zijn wel enkele curiositeiten. In Polen biedt het Gingerbread Museum (Muzeum Piernika) bezoekers een zicht op de rituelen en tradities die bij het koken en bereiden van gingerbread betrokken zijn. Activiteiten, tijdelijke tentoonstellingen, interactieve acties, en de mogelijkheid tot deelname aan het bakken van uw eigen gingerbread.

Frietmuseum in Brugge, België

Misschien wist u niet dat de oorsprong van Franse frietjes in België ligt. Daarom vinden we hier dit museum, verdeeld in drie delen. De geschiedenis van de Franse friet wordt tentoongesteld middels 400 antieke stukken. De keuze om aan het einde van het bezoek de friet te proeven is ook inbegrepen.

Currywurst-museum, Berlijn

Het zou op geen andere plaats kunnen zijn, omdat de worst van de stad Berlijn curryworst is. Fijne plakjes worst uit Frankfurt met tomatencurry. In dit museum zien we op welke manier dit eten zo populair is geworden, dankzij interactieve tentoonstellingen en nog veel meer. Vergeet ze niet te proeven bij de diverse eetkraampjes in de stad.

 

Rode wijn, een bondgenoot tegen prostaatkanker

We hebben al meerdere keren besproken wat de weldaden zijn van rode wijn. Naast dat het in bezit is van de polyfenolen van de druif, die antioxidanten zijn, het goed is voor het geheugen en ons een dosis welzijn biedt, is het nu ook een bondgenoot tegen prostaatkanker.

Dit wordt bevestigd door een onderzoek waarin urologen hebben aangetoond dat rode wijn het risico op prostaatkanker kan verminderen, desalniettemin, kan witte wijn het risico om eraan te lijden vergroten.

Door hun onderzoeken vonden ze enkele bevindingen zoals dat gematigde consumptie van rode wijn door de mannen die het onderzoek ondergingen het risico op prostaatkanker niet verhoogde. Maar het is belangrijk op te merken dat de resultaten aanzienlijk varieerden, afhankelijk van de kleur van de wijn.

De drinkers van witte wijn hadden een lichte toename van het risico op prostaatkanker. En de mannen die rode wijn dronken, altijd op een gematigde manier, hadden een significante afname van 12% op het risico om aan dit type kanker te lijden.

Het is niet de eerste keer dat wijn in verband gebracht wordt met de mogelijke preventie van verschillende soorten kanker en daarom wilden artsen dieper ingaan op dit onderwerp, omdat er tegenstrijdige afgeronde studies waren.

Bij het vergelijken van soorten alcoholische dranken en soorten consumptie, met name rode wijn, bij middelmatige of zeer lage consumptie, bleek dat dit het risico op sommige vormen van kanker aanzienlijk kon verminderen.

Bovendien, een andere studie gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Science toonde aan dat resveratrol, een chemische stof die gevonden wordt in rode wijn maar die niet in witte wijn voorkomt, de effectiviteit van straling kan verhogen om prostaatkankercellen te vernietigen.

Wat wel duidelijk is, is dat een van de belangrijkste conclusies is dat het niveau van de preventie en vermindering van deze ziekte afhangt van het soort drank dat men neemt, omdat niet alle alcoholische dranken hetzelfde resultaat opleveren, zoals de onderzoekers zagen.

 

Vrouwen zijn betere wijnproevers dan mannen

Het lijkt erop dat vrouwen meer kunnen begrijpen van wijn en betere proevers zijn. Dit is wat een onderzoek bevestigt, uitgevoerd door de Polytechnische Universiteit van Madrid en gepubliceerd door het tijdschrift Food Quality and Preference, dankzij een onderzoek met in totaal 208 vrijwilligers van mannen en vrouwen.

Voor het onderzoek moest elke persoon zes drankjes proeven: twee witte, een rosé en drie rode wijnen en een score geven op basis van persoonlijke criteria. De directeur van het project, dr. Caroline Chaya, legde uit bij het zien van de resultaten, dat de mannen hogere resultaten gaven gebaseerd op emoties en door vrouwen, in dit geval, lagere resultaten, maar ze slaagden erin grotere verschillen tussen de wijnen aan te geven.

Dit is een essentiële eigenschap dat vrouwen meer waarnemingen hebben als het gaat om het proeven van wijn en dan beter weten de ene wijn van de andere te onderscheiden. Hoewel ook werd aangetoond dat alle dranken significant hogere waardering scoorden bij ouderen dan bij volwassenen van middelbare leeftijd en jongeren. En er werd ook geconcludeerd dat de jongsten meer geneigd zijn te genieten van welke wijn dan ook, ongeacht de kenmerken ervan.

.Ze concentreerden zich ook op proeven met het beleven van smaak. En uit de studie bleek dat fruitige fleurige aroma’s en smaken meer positieve emoties opwekten. En daarentegen kregen zoethout, kruidnagel en vanille meer een afwijzende reactie. Men zou meer onderzoeken moeten doen om te weten waarom dit zo is.

Dus, ver van wat tot nu toe werd gedacht, zijn vrouwen weer terug in de hoofdrol, in dit geval omdat ze betere wijnproevers zijn. Dus er is geen mannelijke rivaal die daar tegenop kan.

Hoewel er in deze sector minder vrouwen sommelier zijn, is het iets dat in de loop der jaren toeneemt. En we zullen zeker meer en meer vrouwen zien met belangrijk succes.

 

Hoe wisselt U tussen verschillende wijnen bij het oudejaarsdiner

 TAGS:

De heel speciale feestdagen naderen. Waar gastronomie de hoofdrol speelt en wijn het middelpunt is bij ontmoetingen van vrienden en families. U kunt nu al uw wijnen  kiezen voor Kerstmis als u wilt dat uw diner een succes wordt; kies kwaliteit en variëteit, deze zullen zeker erg de moeite waard zijn.

Vis, vlees, dessert … met Kerstmis eten we overmatig en op een gevarieerde manier, daarom moeten we met verschillende wijnen afwisselen, vooral bij het oudejaarsdiner, dat meestal langer duurt.

Van witte naar rode wijn. Het is een traditionele manier om ze af te wisselen en hoe verschillende proeverijen meestal plaatsvinden. Dit komt meestal door wat we eten, want eerst wordt meestal gestart met een aperitief, soepen of een visgerecht, dus witte wijnen hebben de voorkeur. De entrecote, de kalkoen of het speenvarken opent een grote gelegenheid om het diner compleet te maken met een krachtige rode wijn. Op deze manier worden de smaken intenser op elk moment van het diner. Normaal gesproken worden één witte en twee of drie rode wijnen geserveerd, om meer effecten in de mond te produceren.

Van droog naar zoet. Het hangt allemaal van het menu af, maar een andere manier om te beginnen, is om van de witte of rode droge wijnen over te stappen naar zoete wijnen, zoals de Moscatell in de desserts. De combinatie van droge wijn bij de eerste en de tweede gang zal veel beter zijn wanneer deze op de juiste manier wordt gecombineerd, met de zachtste en zoetste (waarin de witte druiven worden geprezen), die perfect aansluiten bij noga en marsepein. Ook de digestie zal op deze manier beter zijn.

Volgens protocol. De eerste wijn wordt meestal ontkurkt en geproefd door de gastheer van het diner, hoewel deze persoon de eer aan een gast kan bewijzen om het te laten proeven. Eenmaal geopend kan de fles op tafel blijven staan, hoewel; het correcte is dat deze op een bijzettafel wordt gezet en we bijschenken als de glazen leeg zijn. De eerste glazen worden halverwege gevuld en vervolgens naar wens van de consument. Het protocol stelt vast dat witte en rosé wijnen het eerst met een temperatuur van 10º worden geserveerd, vervolgens rode wijnen op kamertemperatuur van 20º en tot slot chamomiles, zoete wijnen of cava op 8º.

Heb je de wijnen al voor oudjaar? We raden je aan:

 

2 cocktails met Spaanse wijn VerkoopToppers

Fresh by Ramon Bilbao arriveert met een scala van cocktails die een revolutie teweeg hebben gebracht in de sector. En als Freshje nu arriveert, en we ons niet van de wijn willen ontdoen, is er niets beters dan ons tot deze cocktails te wenden. Laten we er meer over te weten komen.

Cocktail met witte Ramón Bilbao Verdejo

Deze mix bestaat uit witte Verdejo wijn van het huis, gemengd met basilicumbladeren en acht druppels limoensiroop. Op deze manier verkrijgen we een frisse cocktail waarbij de witte wijn de hoofdrol heeft.

Fresh Rosé-cocktail, met DO (oorsprong) Rioja rosé

De rosé van Ramón Bilbao is ideaal voor de zomer, omdat deze soort wijn dan beter smaakt. En hier, als cocktail, mengt men de wijn met ijs, grapefruitschijfjes en acht druppels aardbeiensiroop die in de mond een zoete fleurige smaak oproept.

Voor het maken van deze cocktails denkt het merk erover om een veel jeugdiger publiek te benaderen en op deze manier de markt te openen. Maar het zijn niet alleen deze twee verrassingen die dit wijnhuis voor ons klaar heeft staan.

Men heeft  jelly beans gemaakt die bij de cocktail worden gedaan en vanuit het aftreksel van de aroma’s van Ramón Bilbao Rosé zijn gemaakt. Dus de aroma’s die vrijkomen in gasvorm tijdens de gisting worden opgevangen, dat wil zeggen wanneer de wijn wordt gemaakt. Vervolgens worden de aroma’s vloeibaar gemaakt en wordt een extract met de aroma’s van wijn verkregen. Het smaakt zoet met fleurige nuances.

Ze zijn ongetwijfeld uitstekende geschenken om te maken als we gasten hebben in de zomer, omdat we ze verrassen met cocktails met wijn en ze de speciale jelly beans kunnen eten, altijd als we ze vertellen hoe het gemaakt is.

Wat duidelijk is, is dat met de komst van het nieuwe seizoen van terrassen ook die van cocktails geopend wordt. En het kan niet beter dan de wijnen hierin te introduceren, zoiets vertrouwds, dat door het te mengen met andere ingrediënten een geweldig resultaat oplevert.

 

Sta op met energie! De 5 beste ontbijten ter wereld

5 beste ontbijten ter wereld

Het ontbijt is de beste maaltijd van de dag. Het moet gezond en krachtig zijn omdat vele uren ons wachten waarin we alles zullen doen: werken sporten, wandelen….. Wilt u weten welke ontbijten de beste van de wereld zijn? Ontdek ze en maak ze thuis.

Mexico en zijn huevos rancheros (eieren van de ranch)

We zien gebakken eieren, samen geserveerd met de traditionele mais tortas gevuld met kaas, tomaat en guacamole waaraan u meer ingrediënten kunt toevoegen. Ongetwijfeld een krachtig en sterk ontbijt dat ervoor kan zorgen dat u geen honger heeft tot aan de lunch.

Compleet Engels ontbijt

Leek het Mexicaanse ontbijt al krachtig, het Engelse ontbijt is vergelijkbaar, maar met meer ingrediënten. Het heeft gebakken ei, chorizo, gebakken champignons, bonen uit de oven en tomaat. Hieraan kunt u toast met boter toevoegen. Het is meer een complete maaltijd dan een ontbijt.

Turkije en de mediterrane smaken 

Het Turkse ontbijt schiet niet te kort, maar laat tenminste een aantal etenswaren zien die deel uitmaken van het mediterrane dieet. Er zijn tomaten, kaas en komkommer…. maar hieraan kunt u meer etenswaren toevoegen, zoals yoghurt.

Frankrijk en zijn croissants

Dit ontbijt is iets meer vergelijkbaar met het ontbijt dat we meestal in Spanje eten. Het is gewoonlijk een snel ontbijt, bestaande uit koffie, croissants, boter, toast en sinaasappelsap. Hoewel we niet naar Parijs hoeven om het te proeven, omdat we het elke dag thuis kunnen maken.

Japan: rijst en meer

Ik weet niet wat velen ervan zullen vinden om de dag met rijst te beginnen, maar in Japan bestaat het ontbijt uit rijst, tsukemono (ingelegde groenten), vis, eieren en miso-soep. Het is alles-in-één waar u de tijd voor neemt om rustig te eten. We kunnen het beter voor het weekend bewaren.

In Moskou

Het typische Russische ontbijt is meestal ook overvloedig. Het bestaat uit kasha of havervlokken gekookt in melk, eieren, pannenkoeken met room, butterbrod (wit of zwart brood met kaas en worst) en zuivel. Het is heerlijk, we zullen ook de nodige tijd moeten nemen om ervan te genieten.

Spanje: Ham en wijn

Ah, en als we iets dichter bij de eigen Spaanse keuken willen blijven, wat dacht je van een broodje serrano ham en een glaasje rode wijn? Er is geen betere manier om de dag te beginnen!

Tips voor het bestellen van wijn in een restaurant

Hoewel het een eenvoudige taak lijkt, slaagt men er niet altijd in om op de juiste manier in een restaurant wijn te bestellen. Alles hangt af van het gezelschap dat u vergezelt en de wijn die u zou willen. Opdat u hierbij de weg niet kwijtraakt, bieden we u enkele tips:

Volg de raad op van de sommelier

De eerste en gemakkelijkste regel is om u te laten adviseren door de sommelier van het restaurant in het geval dat er een is. Hij is degene die wijn begrijpt en perfect weet wat goed past naar gelang de gelegenheid, het gerecht en onze smaak. Dus maak het uzelf niet moeilijk, vraag bij twijfel de sommelier, hij zal weten hoe de juiste aanwijzingen te geven.

Het hangt af van het eten

Het is duidelijk dat, afhankelijk van wat we eten, we de ene of de andere wijn zullen bestellen. Rijst en visgerechten met witte en vlees met rode wijnen, kan een wegwijzer zijn, maar dat gaat niet altijd op. Omdat het afhankelijk is van het soort vlees en of de wijn jong is of niet. Van de basisregels van het combineren benadrukken we dat het beter is om sterkere wijnen niet te schenken voor andere lichtere wijnen. De wereld van het combineren is zeer uitgebreid, daarom zijn er smaken die beter te combineren zijn met witte wijn terwijl andere fantastisch zullen zijn met een rosé.

Op volgorde

Een andere manier om de wijnen te kiezen bij een lange lunch en diner, is op volgorde. De basisnorm is eerst de mousserende wijn, die meestal goed met aperitieven samengaat, terwijl daarna de witte met de lichtere voorgerechten zou gaan, de rosé, de jonge rode en de  rijpere wijnen voor jachtschotels of nog iets machtigers.

Afhankelijk van de afspraak of gezelschap

Als we een zakenlunch hebben en we willen een goede indruk maken op onze gasten, dan kunnen we een overbekende wijn kiezen, zoals Rioja of Toro, want er zal dan geen risico zijn dat de wijn niet bevalt. Terwijl als u een date hebt, kunt u misschien experimenteren en de smaak van  uw partner vragen.