• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Innis & Gunn

Innis & Gunn

Plaats:
Scotland
land:
Verenigd Koninkrijk
website:
http://innisandgunn.com/

Ons bier kenmerkende diepte van smaak dankt een schuld aan geluk. In 2002 benaderde een beroemde whisky distilleerder ons om hulp. Ze waren op zoek naar het seizoen een aantal van hun eiken vaten met de zoete, moutige karakter van een volle smaak van bier. Alle eerdere pogingen mislukt.

Enthousiast om te helpen, hebben we een op maat gemaakte recept en de resulterende brouwsel werd in hun vaten naar bed brengen.

Dertig dagen op, werd ons bier gegooid en de whisky ging. Tijdens de rijping, de Schotse verworven extra kwaliteiten van het bier doordrenkt hout, wat resulteert in een zeer bewonderd dram en vele herhalingen van de succesvolle experiment.

Dan, maanden later en heel onverwacht, onze Meester Brouwer, Dougal, kreeg een spannend gesprek - dit keer was het niet de whisky krijgt lovende kritieken.

Sommige nieuwsgierige zielen in de distilleerderij had ons bier na zijn tijd in vaten bemonsterd. We deden hetzelfde ... en de smaak was opmerkelijk. Het was gerekruteerd door de eik in een ongewoon verfijnde brouwsel.

Sinds die onstuimige dag hebben we onszelf gewijd aan het delen van de unieke smaken van onze eiken verouderde bieren met de wereld, waaruit blijkt dat een beetje geluk een lange weg te gaan.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Innis & Gunn

Filters

Categorie

Land

Winkels

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]