• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

De wijnmakerij van Inama bevat de geschiedenis en de geest van een man die zijn tijd ver vooruit was en met grote inzichten, Giuseppe Inama, die sinds de jaren vijftig begon te investeren in wijngaarden op de berg Foscarino, die hij beschouwde als de meest prestigieuze heuvel in het Soave-gebied. In die tijd was het concept van Classic niet erg duidelijk en na jaren van hard werken, dankzij de interpretaties van Giuseppe, heeft het vulkanische grondgebied van de berg Foscarino zichzelf nu opgelegd als de bakermat van enkele van de beste Italiaanse witte wijnen.

Giuseppe Inama begon pas in 1991 met de productie van de eerste flessen: het was Sauvignon, een nieuwe variëteit voor het gebied. Zo ontstond de Vulcaia Sauvignon, een wijn die de wil van Joseph goed weergeeft om het territorium van Soave bekend te maken, niet door zijn meer typische wijn, maar dankzij een interpretatie van groot prestige van Sauvignon. Giuseppe verdween een paar jaar geleden en de wijnmakerij Inama ging over op zijn zoon Stefano, die zichzelf bevestigt als een van de beste producenten in de Italiaanse wijnwereld. Zijn keuzes vormden vaak een uitsplitsing van regelingen met betrekking tot het verleden, maar hebben in grote mate bijgedragen aan de vooruitgang van de nationale enologie.Door de aankoop van nieuwe wijngaarden op de Berici-heuvels kon hij geweldige rode wijnen produceren, die in staat waren om op hetzelfde niveau te staan ​​als blanken.

De wijnen van de wijnmakerij Inama weerspiegelen perfect de bedoelingen van de oprichter: experimenteren en innoveren, het leven geven aan geweldige wijnen die het hele Soave-gebied versterken. Dit is hoe intense en territoriale wijnen worden geboren, zowel wit als rood, het resultaat van zorgvuldige en nauwgezette oenologische praktijken en van een rijk en expressief vulkanisch territorium, in staat tot opwinding en alles om te drinken.

Top aanbiedingen - Kopen aanbevolen Producten van Inama

Filters

Categorie

Soort Wijn

Wijn Land

Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB)

Robert Parker

Winkels

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]