• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Uvinum One komt bij je thuis

Met veel plezier presenteren we Uvinum One. Een nieuwe transportservice van Uvinum met vaste en lage verzendkosten: voor slechts €14,95 bezorgen wij tot 6 flessen wijn of sterke drank direct bij je thuis. Maak je keuze uit het grootste online aanbod van Europa.

Met Uvinum One kunnen we producten met verzending aanbieden voor de beste prijzen.

En daarbij bieden we je de beste service. We houden je steeds op de hoogte over de verzending en daarom kunnen we je een stuk sneller helpen mocht het nodig zijn.

Uvinum One biedt ook een plus wat betreft de kwaliteit van het transport.

Wij werken alleen met de beste vervoerders zodat je bestelling gegarandeerd op tijd komt. Ook gebruiken we de beste verpakkingsmaterialen zodat jouw bestelling in optimale staat aankomt. Dus nu heb je geen excuus meer om niet te kopen uit de grootste online catalogus van Europa. Volop wijnen, sterke drank en bieren met aantrekkelijke prijzen en lage verzendkosten.

Bekijk alle producten met de vaste, lage verzendkosten van Uvinum One

Winkels die onderdeel uitmaken van Uvinum One

Profiteer van de service van Uvinum One op je aankopen bij de volgende winkels: Vinosonline, Campoluz, EligeTuVino, Santa Cecilia, VinosCutanda, Tu Tienda del Vino. De verzendkosten van de overige winkels van Uvinum staan vermeld bij de productinformatie van elk product.

Vinos Online Campoluz Elige tu vino Bogeda Santa Cecilia Vinos Cutanda Tu tienda del
Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]