• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

  • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

  • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Black Friday bij Uvinum

Op 24 november 2017 viert Uvinum Black Friday met speciale aanbiedingen en kortingen voor jou en al onze klanten. Black Friday is de vrijdag na het Amerikaanse Thanksgiving en de perfecte start van het seizoen van aankopen voor Kerst. De meeste bedrijven hebben aanbiedingen voor één dag, maar die van ons düren een hele week. Je hoeft dus niet te haasten om je favoriete wijn en dranken voor de beste prijs te kopen.
Wij bij Uvinum willen je niet overladen met kortingen en aanbiedingen. We willen aanbieden wat je nodig hebt, maar kunnen geen gedachten lezen. Daarom willen je vragen welke kortingen, aanbiedingen en promoties jij het liefste zou zien. Kies je favoriete optie (meerdere antwoorden mogelijk):
Kortingen op wijnen door mij geselecteerd Kortingsvoucher Een loterij Krijg een gratis wijnbox bij besteding van minimal 200€ Exclusieve kortingen per categorie
Black Friday

Ik wil mijn Black Friday aanbiedingen gebruiken

Uvinum is een online winkel zonder openingstijden. Wij zijn er 24 uur per dag met een klantenservice die jou kan helpen terwijl je comfortabel winkelt vanaf je bank, bureau of waar dan ook. Bereid nu je selectie voor Black Friday voor. Neem je tijd om te bepalen wat je wilt en wat je nodig hebt, en vooral voor de beste prijs. Voor Uvinum is dit een belangrijke dag. Wij bieden nieuwe en speciale deals voor Black Friday en helpen je vast op weg met je aankopen voor Kerst.
Daarom hebben we jou gevraagd wat je verwacht van Uvinum, zodat wij rekening kunnen houden met jouw wensen.

Real Deals op Black Friday

Uvinum biedt een uitgebreide selectie producten met kortingen en speciale deals van verschillende online en offline winkels. Deze variëteit van winkels zorgt voor een gezonde concurrentie, zodat je jouw favoriete producten voor de beste prijs kunt aanschaffen. Onze aanbiedingen voor Black Friday zijn onverslaanbaar en onze website staat er vol mee.

Hoe bespaar ik geld op Black Friday?

Voor je favoriete drankje na het werk of de perfecte wijn voor bij je diner ben je bij ons aan het juiste adres. Als je ook wilt besparen, doe dan je grote aankoop bij Uvinum vooral op Black Friday. Op deze manier bespaar je gegarandeerd geld. Wij houden je op de hoogte, volg onze tips en je profiteert zeker:
  • Wacht niet tot het laatste moment. We hebben meer dan 90.000 producten en het assortiment kan nogal overweldigend zijn.
  • Zoek de producten waarin je bent geïnteresseerd en kijk in welke winkel en voor welke prijs ze worden verkocht. Check daarna op je lijst welke van onze partner shops de beste en meeste Black Friday deals heeft.
  • Gebruik je account en maak een lijst op de website van Uvinum. Nog geen account? Geen probleem, een account aanmaken is zo gebeurd. Begin nu met je shopping list voor Black Friday. Klik op de categorie van je keuze, bijvoorbeeld wijn en bekijk daarna de producten. Je kunt de lijst verkorten met gebruik van de filters aan de linkerkant van het scherm. Ga naar Winkels en klik op de winkels die je eerder hebt gekozen. Voeg daarna alle filters toe die je wilt gebruiken, zoals Druiven, Soorten Wijn etc…
  • Met een klik op de gele knop ´Kopen´ voeg je de producten toe aan je winkelwagen, zoveel je wilt. Wil je bijvoorbeeld nog een goede whisky toevoegen, herhaal dan de zelfde stappen: Sterke dranken > Whisky > Bekijk alle producten…
Gedurende november publiceren we meer aanbiedingen en kortingen voor Black Friday. Let goed op je mailbox. Wij blijven trouw aan onze filosofie om de beste producten voor de beste prijs aan te bieden, en zullen afspraken met onze partnershops maken voor kortingen speciaal voor klanten van Uvinum.

Wat je moet weten over Black Friday

Herkomst Black Friday heeft zijn oorsprong in de Verenigde Staten, waar winkels de kerstperiode begonnen met speciale aanbiedingen en exclusieve kortingen. Als datum werd gekozen voor de vrijdag na Thanksgiving, de laatste grote feestdag voor Kerst. Door het grote succes volgden online winkels al snel met hun eigen versie, Cyber Monday. Beide dagen zijn belangrijk voor de e-commerce sector. Op Black Friday bieden winkels als Uvinum exclusieve deals op vele producten waarvan klanten alleen op die dag kunnen profiteren. Black Friday 2016 vond plaats op 26 november.
Veranderen onze voorwaarden op Black Friday? Nee. De kwaliteit van onze service, de algemene verkoopvoorwaarden, garanties, productvoorwaarden en leverinformatie blijven hetzelfde. Je hebt dezelfde rechten als klant als op elke andere dag van het jaar.
Wat als ik hulp nodig heb op Black Friday 2017? Onze klantenservice staat voor je klaar gedurende kantooruren, van 10.00 tot 13.30 uur en 15.30 tot 19.00 uur. Je kunt ons bellen op 44 2035140552 of schrijven naar support@uvinum.com. Wij zullen ons best doen om aan alle wensen van onze klanten te voldoen, vooral gedurende deze dagen.
Most wanted voor Black Friday 2017 Dit jaar willen we dat Black Friday zoveel mogelijk voldoet aan de wensen van onze klanten, en daarom verzamelen we wensen en suggesties van klanten voor deze speciale dag. De meest gewilde aanbiedingen zijn de kortingen op wijn, whisky, wodka en rum, hoewel er ook interesse is in bier en gourmetproducten. Wat betreft de prijzen vragen onze klanten vooral om kortingen op belastingen, coupons en korting op verzendkosten. In overeenstemming met de suggesties van onze klanten, zullen wij jouw wensen en onze mogelijkheden bekijken om de best mogelijke deals te kunnen aanbieden. Wij zullen je laten weten waar de Uvinum-community het meest in geïnteresseerd is.

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]