• De grootste catalogus van Europa + dan 90.000 producten te koop

 • Beste online wijnwinkel 2016 Meer dan 100.000 tevreden klanten

 • Snel online wijn kopen Winkel met wijnen en likeuren. Verzending vanaf 48 uur

Hulp

Veelgestelde vragen

 • Verkoopt Uvinum wijn, bier, sterke drank, wijn accessoires en gourmet?

  Uvinum is een sociale marktplaats voor alcoholhoudende dranken. De Amazone van wijnen en gedistilleerde dranken. Wij bieden jou een van de grootste catalogi van Europese aan, dankzij de afspraken die wij hebben met leveranciers en Spaanse en Europese winkels. Om altijd vinden wat je wilt en nodig hebt en tegen de beste prijs.

 • Ik heb problemen met de wijn bestelling ik heb bij Uvinum gedaan. Hoe zal ik de status van mijn bestelling oplossen?

  Wanneer je een bestelling bij Uvinum doet, ontvangt je een bevestigings e-mail met jouw aankoop ordernummer. Je kunt een e-mail toe soporte@uvinum.com sturen of ons opbellen en je moet altijd jouw bestellingnummer noemen. Wij zullen je helpen om snel problemen op te lossen.

 • Hoe koop ik bij Uvinum?

  Op de verschillende tabbladen Uvinum product evenals op andere webpagina's, ziet je op de knop "Kopen" om het product dat je nodig heft in onze winkel partner te kopen

 • Hoe werkt de waardering van de wijn in Uvinum?

  Wij hebben onze eigen algoritme om een wijn te beoordelen in Uvinum. De waarderingen worden berekend door de scores van de gebruikers, maar we kijken naar de relevantie van de waarderingen van sommige gebruikers of ze zijn erkende en gewaardeerde web-expert door de rest van de gemeenschap.

 • Hoe kan ik een verkooppartner worden en mijn wijn catalogus bij Univum verkopen?

  Kliek hier en je zult toegang tot een volledige informatie hebben om jouw wijnen bij Uvinum te verkopen.

 • Hoe kan ik advertentie bij Uvinum toevoegen?

  Kliek hier en je zult toegang tot een volledige informatie hebben om bij Uvinum te adverteren.

 • Hoe kan ik er een wijn bij Uvinum vinden?

  Om een wijn te zoeken beschikkt je over verschillende manieren. Het advies is om onze zoekmachine te gebruiken om er uit te voeren jouw vraag op productnaam, fabrikant, merk, stam, enz. ... . Zie ook in de zoekresultaten de optie om de resultaten te filteren, pas jouw zoekopdracht om de gemakkelijkste manier mogelijk te maken. Kijk ook wijnen met behulp van de tabs aan de bovenkant van de pagina (wijn, bier, sterke drank, ...) of gebruik de zoek functie aan de linker zijkant van de Uvinum Home.

 • Ik ben een producent van wijn en ik wil mijn wijnen, kelder en commentaar toevoegen en mijn mening geven. Hoe doe ik dat?

  Je kunt maar beter direct praten met onze content-afdeling. Stuur ons informatie toe content@uvinum.com y wij zullen zo spoedig mogelijk beantwoorden. In elk geval, We raden je altijd aan dat je jouw mening over al jouw producten geeft. Hoe meer informatie je hebt en meer meningen, meer zichtbaarheid en meer zullen jouw producten verkocht worden.

 • Hoe kan ik voeg een wijn in Uvinum toe?

  Om een product toevoegen, het best is of je hier klikkt zult je een wijn bij Uvinum toevoegen.

 • Mijn mening over een wijn bij Uvinum verwijnde. Is dat mogelijk?

  Wanneer een gebruiker een mening over een wijn in Uvinum geeft, deze opvatting verschijnt automatisch op het web, maar is in afwachting van matiging. Als we vinden dat de opvatting niet ons privacy beleid, volgt, elimineren we de beoordeling door het sturen van een e-mail naar de gebruiker om hem te informeren. Bovendien, als er meerdere gebruikers beschouwen het als een frauduleuze advies (door te klikken op de link "valse beoordeling" in het advies) en past niet met de werkelijkheid aan, zullen wij opnieuw de mening waardering en in overeenstemming met ons privacy beleid, verwijderen wij het advies en geven wij de gebruiker de informatie.

 • Ik wil niet meer Uvinum nieuwsbrieven via e-mail ontvangen

  In elke nieuwsbrief, ziet je de optie "afmelden" aan de onderkant van de e-mail. "afmelden" aan de onderkant van de e-mail. Klik erop en je kunt jouw abonnement verwijderen op Uvinum nieuwsbrieven.

 • Ik wil me uitschrijven uit Uvinum database. Hoe doe ik dat?

  Het is eenvoudig. Stuur ons een e-mail van het adres dat u geregistreerd bent bij Uvinum om support@uvinum.com met als onderwerp "Uitschrijven". Op deze manier zult je niet langer deel uitmaken van Uvinum.

 • Ik ben mijn Uvinum wachtwoord vergeten. Hoe kan ik het halen?

  Je kunt zien in het vak boven de link "toegang" en te klikken op de optie te zien: Wachtwoord vergeten? . Daar kunt je eenvoudig van jouw wachtwoord herstellen.

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]