Meningen over Bach Rosé Brut

Bach (Cava)

« Terug naar Bach Rosé Brut profiel

  • Bach Rosé Brut

    • |
    • 4 /5
    Bach Rose Brut Cava is een bleke roze kleur van gemiddelde tot hoge intensiteit. Een goede stroom van belletjes met licht mousse formatie op het oppervlak. Aangename aroma's van rijpe rode vruchten op de neus (aardbeien, kersen) met soepele tonen van gist (zacht brood). Deze gaan gepaard met...
    lees alles »
  • Bach Rose Brut

    • |
    • 4 /5
    Bach Rose Brut Cava is een bleke roze kleur van gemiddelde tot hoge intensiteit. Een goede stroom van belletjes met licht mousse formatie op het oppervlak. Aangename aroma's van rijpe rode vruchten op de neus (aardbeien, kersen) met soepele tonen van gist (zacht brood). Deze gaan gepaard met...
    lees alles »
  • Bach Rosé Brut

    • |
    • 4 /5
    most wordt gefermenteerd bij lage temperatuur (beneden 20 ° C). Na het mengen van de wijn wordt koud gestabiliseerd vóór het afdrukken. Wijnen gefermenteerd en gerijpt fles in contact met gisten, tussen 12 en 15 ° C, temperatuur van de grot dusver degorgering wanneer geëxtraheerd gisten en voegde...
    lees alles »
  • Bach Rosé Brut

    • |
    • 4 /5
    Proefnotities en food pairing Producent: Cavas Bach Tasting notes: Nodig me naar een cava dat het oog en de liefde verleidt in je mond te ontdekken. De combinatie van Monastrell, Garnacha en Pinot Noir rassen ontstaat een roze kleur met aangename aroma's van rijpe rode vruchten, en evenwichtig,...
    lees alles »
  • Bach Rosé Brut

    • |
    • 4 /5
    Lichtroze kleur van gemiddelde tot hoge intensiteit. Goede koolzuur licht schuimende kroon vorming. Aangename aroma's van rijp rood fruit (aardbeien, kersen), met hints van gist (vers brood). Ook complexe aroma's (gedroogd fruit en rozijnen druiven), de laatste van zijn eigen kelders....
    lees alles »
  • Bach Rosé Brut

    • |
    • 4 /5
    Proefnotities: Lichtroze kleur van gemiddelde tot hoge intensiteit. Goede afgifte van kooldioxide met een lichte vorming van foamy kroon. Aangename aroma's van rijp rood fruit (aardbeien, kersen), met hints van gist (vers brood). Ook complexe aroma's (gedroogd fruit en rozijnen druiven), de...
    lees alles »