Mening over Anna de Codorniu Brut Rosé door Codorníu Raventós

Codorníu (Cava)

« Terug naar Anna de Codorniu Brut Rosé profiel

Anna de Codorniu Brut Rosé

  • |
  • 4 /5
We zijn begonnen om de optimale oogsttijd van plan voor elke soort. Bij Chardonnay, despalillamos en druk hen en, na het reinigen, de most gefermenteerd bij een gemiddelde temperatuur tussen 15 ° C en 17 ° C. Voor Pinot noir, na het strippen, het wort wordt in contact gelaten met de huid gedurende ongeveer 3 of 4 uur. Vervolgens wordt de wort en roze gefilterd en start de temperatuur-gecontroleerde gisting, na toevoeging van geselecteerde gisten. Alle fermentaties en verduidelijkt wijnen eenmaal gemaakt is het samenstel daarvan uitgevoerd en de resulterende bottelen met vloeistof circulatie (mengsel van suiker en geselecteerde gisten). De flessen worden neergelaten in de ondergrondse kelders (constante temperatuur van 17 ° C) waarbij een tweede gisting gevolgd door een rijpingsperiode in contact met lie optreedt. In totaal wordt wijn minimaal 12 maanden in het magazijn, waarna de verwijderde (decanteren flessen om agglutinatie te bevorderen en het vervolgens verwijderen van sedimenten) en degorgering, waarbij de pellets geëxtraheerd brengen plaatsvindt neergeslagen na de tweede gisting. Vervolgens een hoeveelheid drank probleem dat de dosering brut bepaalt gedoseerd. Ten slotte is de fles Anna de Codorníu Brut Rosé is absoluut top met een kurk.

Meer opinies over Anna de Codorniu Brut Rosé zien »