Pack 3 Botanische Gin Tonic

Toque Especial (Cadeausets)

Product niet beschikbaar in Verenigde Staten van Amerika

4,95€ + 5,69€ Verzending (6 dagen)

4,95/stuk

Verzending: 5,69€ (6 dagen) door gintoniQ (Spanje)

Je ontvangt 0.07 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Gin Tonic twist is het verschil tussen een eenvoudige en een creatieve cocktail glas, tussen routine en avontuur. Speciaal tintje is het kleine detail dat alles verandert, maakt jou anders. SAMENSTELLING: Dit pakket van 3 bijzondere botanische Gin Tonic bevat: - Jeneverbes (Basis ingrediënt in de destillatie van een jenever). - Kardemom (brengt frisheid en aroma) - Hibiscus bloemen (Dan een zoete touch en gekleurd in roze uw gin-tonic). Kenmerken: Voor de liefhebbers van Gin & Tonic Classic en Dry Gin London Dry Gin, de beste optie is om 2 of 3 jeneverbessen op te nemen, terwijl voor een Gin & Tonic pittiger en kruidig ​​wordt voorgesteld om een ​​paar kardemom peulen toe, lichtjes vast met vingertoppen of een van de twee paprika, roze of cubeb peper. Voor de gecombineerde aromatische en florale bloemblaadjes zijn perfecte roos of hibiscus bloem, ook bijdragen laatste - deze kleur.Omgekeerd, als u op zoek bent naar zoeter smaken, moet je een "speciaal tintje" zoethout, steranijs en kassie, die ook zal zorgen voor een interessant spel met citrus smaken en aroma's toe te voegen. Maar als het citrus, de beste optie is om een ​​stuk van kumquat, kleinste citrusvruchten en de enige wiens huid is eetbaar gebruiken.

Kenmerken ·

Categorie:
Cadeausets (Pakket en cadeaus)
Producent:
Toque Especial
Land:
Spanje

Beschrijving · Toque Especial

Pack 3 Botanische Gin Tonic

Gin Tonic twist is het verschil tussen een eenvoudige en een creatieve cocktail glas, tussen routine en avontuur.
Speciaal tintje is het kleine detail dat alles verandert, maakt jou anders.

SAMENSTELLING:
Dit pakket van 3 bijzondere botanische Gin Tonic bevat:
- Jeneverbes (Basis ingrediënt in de destillatie van een jenever).
- Kardemom (brengt frisheid en aroma)
- Hibiscus bloemen (Dan een zoete touch en gekleurd in roze uw gin-tonic).

Kenmerken:

Voor de liefhebbers van Gin & Tonic Classic en Dry Gin London Dry Gin, de beste optie is om 2 of 3 jeneverbessen op te nemen, terwijl voor een Gin & Tonic pittiger en kruidig ​​wordt voorgesteld om een ​​paar kardemom peulen toe, lichtjes vast met vingertoppen of een van de twee paprika, roze of cubeb peper.

Voor de gecombineerde aromatische en florale bloemblaadjes zijn perfecte roos of hibiscus bloem, ook bijdragen laatste - deze kleur.Omgekeerd, als u op zoek bent naar zoeter smaken, moet je een "speciaal tintje" zoethout, steranijs en kassie, die ook zal zorgen voor een interessant spel met citrus smaken en aroma's toe te voegen. Maar als het citrus, de beste optie is om een ​​stuk van kumquat, kleinste citrusvruchten en de enige wiens huid is eetbaar gebruiken.

Toque Especial

Meningen

opinie wordt benadrukt over Pack 3 Botanische Gin Tonic

Gepubliceerd op 04.59

4/5

Pack 3 Botánicos Gin Tonic

Gin Tonic speciaal tintje is het verschil tussen een eenvoudige en een creatieve cocktail glas, tussen routine en avontuur. Speciaal tintje is het kleine detail dat alles verandert, maakt je anders. Hij woont samen met ons het leven met een twist. Dit pakket van 3 bijzondere Botanicals voor Gin...
lees alles

Meer meningen over Pack 3 Botanische Gin Tonic

Gepubliceerd op 11.48

4/5

Pack 3 Botanical Gin Tonic

BESCHRIJVING: Pack 3 Botanische Gin Tonic is een basiskit met 3 plantenextracten om een ​​Gin Tonic produceren: jeneverbessen (14g), kardemom (15g) en Hibiscus bloem (6g)
Samenstelling: 1 fles van...
lees alles

Gepubliceerd op 16.19

4/5

Pack 3 Botánicos Gin Tonic

Koffer met 3 basis plantenextracten om een ​​Gin Tonic ontwikkelen: Jeneverbessen (14g), kardemom (15g) en Hibiscus bloem (6g)
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Pack 3 Botanische Gin Tonic »

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Uvinum:

4.2/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Cadeausets

Uvinum también está disponible en tu idioma. Acceder a Uvinum en Español. » Cerrar [x]