Wijn en Feng Shui

 - Wijn en Feng Shui? Twee concepten die lijken niets te doen hebben, maar de aanwezigheid van nieuwe componenten in de wijncultuur in lijn met betrekking tot land en traditie (biologische landbouw, biodynamische, …) zijn komen te ontwaken het belang van een aantal wijngaarden door andere ideeën, als deze traditionele Chinese systeem van channeling energie. 

En niet alleen in de wijnkelders.Goede Nieuw Jaar’s resoluties bevatten vaak een verandering in onze houding tegenover het leven en sommige zijn geïnteresseerd in het veranderen van de vibraties van uw huis door middel van Feng Shui..

Ook, wijn en Feng Shui hebben eindelijk gevonden, dat deze voorm van filosofíe begint enige wijnnkelders onthouden ook vanaf de zelfde moment van zijn conceptie.

Alle de wijn elementen en Feng Shui vallen samen: het grond, waarin de wijnstokken groeien, het water die dient tot voedsel, de mineralen die het plant drinkt en worden voedingsstoffen, platte hout en vuur van de zon die hem leven geef.

Maar ook, deze conceptie van de wijn houdt zich bezig verder en organiseert ook wat zou moeten zijn de overheersende kleuren in het ruim, de voorbereiding, oriëntatie van het gebouw van de wijnmakerij of de wijngaarden, afhankelijk het type wijn dat u wilt ontwikkelen.

In Italië, en meer in het bijzonder in de Toscagne regio, zijn er wijnkelders die al deze filozofie geïntegreerd hebben bij alle zijn processen, en hoeweel we weten niet of de kwaliteit van de wijnen zienderogen verbeteerd is, of ze hebben gewonnen, met deze maatregel, de verkoop in de internationale markten, vooral in Centraal-Europa, waar er een grotere gevoeligheid voor alles wat een respect aan te duiden voor de natuur, met inbegrip van wijn en Feng Shui.

In China, de geboorteplaats van Feng Shui, en wijnen gemaakt daar onder deze manier van denken, en wordt aangeprezen als de meest geschikte voor sushi, sashimi en teriyaki. Bovendien is in dit land opende een van de meest succesvolle van de spa wereldwijde onlangs, met name dankzij hun badkamers met warme wijn.

Zult u dit jaar met goede voelingen beginnen? Heeft u enkel Feng Shui element gebruikt om uw huis te verbeteren? Zou u een wijn alleen proeven omdat hij door de Feng Shui normen gemaakt werd?

Geef een reactie Wijn en Feng Shui

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *