Riesling wijnen die je niet mag missen

 TAGS:undefinedDuitse Rieslingwijnen zijn klassewijnen en herkenbaar aan de pure en fruitige smaken. Het tijdschrift WineSpectator heeft een lijst samengesteld van Rieslings die je niet mag missen wegens de kwaliteit en smaakgarantie. Bovendien hebben deze wijnen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Zet de volgende wijnen alvast op je boodschappenlijst.

 TAGS:Riesling Kabinett Lieblich Hattenheimer Schützenhaus Ress 2012Riesling Kabinett Lieblich Hattenheimer Schützenhaus Ress 2012

Puur fruit, met sappige smaken van rode perzik, abrikoos en rijpe appels. Fris en een tikje pittig met een prijs van 18 dollar.

 

 

 TAGS:Dönnhoff Niederhäuser Hermannshöhle Riesling Grosses Gewächs 2010Dönnhoff Niederhäuser Hermannshöhle Riesling Grosses Gewächs 2010

Smaakt naar Fuji appels en andere rode smaken die samen een heerlijke textuur vormen met zachte romige noten. Smaakvol en exclusief.

 

 

 TAGS:Robert Weil Rheingau Riesling Charta 2010Robert Weil Rheingau Riesling Charta 2010

Elegant en geconcentreerd, met aroma’s en smaken van aalbes en witte pruim. Krachtig in de mond en ideaal te combineren met vlees en kazen.

 

 

 TAGS:Stallmann Hiestand Riesling 2013Stallmann Hiestand Riesling 2013

Ga voor kwaliteit en superieure smaken met deze Riesling. Fruitige geuren en geconcentreerde smaken van perzik, appel en peer met een afdronk van honing en room. Zeer zoet en daarom uitermate geschikt voor zoete desserts, salades en vis.

 

 

 TAGS:Robert Weil Rheingau Riesling Kabinett Halbtrocken 2012Robert Weil Rheingau Riesling Kabinett Halbtrocken 2012

Van de Prinz naar een goedkopere wijn met de smaak van zoet fruit een een tikje zuur, met een sappige afdronk.

Geef een reactie Riesling wijnen die je niet mag missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *