8 voordelen van rode wijn voor de gezondheid

 TAGS:Wijn is een van de oudste alcoholische dranken op de planeet. De geschiedenis omspant duizenden jaren, en terwijl zwaar drinken van alcoholische drank veroorzaakt veel gezondheid gerelateerde problemen in plaats van het verstrekken van uitkeringen, de huidige onderzoek suggereert dat een glas rode wijn per dag kan zorgen voor meer dan wat ontspanning.

  • Het verminderen van het risico van overlijden voor vrijwel alle oorzaken: Europese onderzoekers suggereren dat matige dagelijkse consumptie van rode wijn (22 tot 32 g alcohol) een beschermend effect op mortaliteit door alle oorzaken heeft. Volgens studies uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk,Finland en Denemarken, matige consumptie van wijn is voordeliger dan bier of andere sterke drank.
  • Roken: Roken schaadt veel natuurlijke vermogen om bloedvaten of vasodilatatie ontspannen. Rode wijn, met of zonder alcohol, vermindert de schadelijke effecten van de consumptie van tabak in het endotheel – laag van cellen die een wrijving verminderen coating lymfevaten, bloedvaten en het hart te geven.
  • Hart-en vaatziekten: Een van de meest bekende en bestudeerde voordelen van rode wijn is zijn hart beschermend effect. Regelmatige, matige consumptie van rode wijn kan een preventief tegen hart-en vaatziekten. Wetenschappers geloven dat rode wijn de kans op hart-en vaatziekten door het verminderen van de productie van low density lipoproteïne (LDL) en afvoer van high density lipoproteïne (HDL) vermindert.
  • Bloedstolsels: Rode wijn produceert een anticoagulans, of antitrombotische. Sporadische of matige verbruikers van wijn met lagere niveaus van fibrinogeen eiwit dat bevordert de bloedstolling.
  • Atherosclerose: Rode wijn kan de initiatie en progressie van atherosclerose (aderverkalking) te voorkomen. Atherosclerose begint wanneer bloedvaten beginnen hun vermogen om te ontspannen verliezen. Alcohol en polyfenolen in rode wijn lijken gunstig gezonde bloedvaten handhaven door bevorderen van de vorming van stikstofoxide (NO), chemische en relaxing factor die een belangrijke rol speelt in het reguleren van vasculaire tonus .
  • Hypertensie: Overmatig gebruik van alcohol wordt over het algemeen beschouwd als een risicofactor voor hypertensie. Er is enig bewijs van de gunstige effecten van rode wijn op de bloeddruk. Twee glazen rode wijn (250 ml), samen met voedsel, lage bloeddruk na de maaltijd bij mensen met hypertensie.
  • Nierstenen: Rode wijn inname vermindert het risico van niersteenvorming.
  • De ziekte van Alzheimer: een matige wijnconsumptie correleert met een verminderd risico op de ziekte van Alzheimer. De onderzoekers vonden dat resveratrol, een rode wijn polyfenolen, neuroprotectieve effecten produceert.

Dus terwijl mijn conclusie bevat geen algemene verklaring vertelt ons alles wat om wijn te drinken elke dag, kan de moeite waard een keer te proberen als uw situatie past als risico voor een van de bovenstaande. Alles om wijn te kopen! 😉

Door: DumbLittleMan

De 10 mythen van de Wijn

 TAGS:Mythen en urban legends voortdurend bedriegen ons. Tot de Parijse proeverij in 1976, de mythe dat Frankrijk het enige land dat kon produceren wijnen van hoge kwaliteit leefde in de hoofden van wijnliefhebbers. Hoewel u misschien lachen om de mythen die volgen,sommige mensen nog steeds voor de gek gehouden door hen. We zullen proberen om dingen te verduidelijken.

10. De vrucht wordt gebruikt om te beschrijven de wijn werd gebruikt om ze te doen.

Tenzij je koopt van een wijn gemaakt van andere vruchten dan druiven, is gemaakt van de druivensoort op het etiket, en niet op basis van de vruchten die worden gebruikt om ze te beschrijven (bijv., zwarte kersen, aardbei, kiwi). Het is vergelijkbaar met de kunstmatige smaakstoffen, dwz een smaak vergelijkbaar met wat wordt gekopieerd, maar niet met de werkelijke ingrediënt. Dus als je ziet ‘hints van frambozen, kersen en vanille “op het etiket, de producent beter bekend wordt beschreven hoe de wijn in gelijkenis met deze componenten, die niet daadwerkelijk zijn gebruikt bij de productie van wijn.

9. Je hebt een glas wijn voor elk type van de wijn

Nogmaals,Dit is een mythe dat lang geleden ontkracht. Noodzaak van een tulp-vormig glas of glas met uitlaat naar boven om het aroma te concentreren in je neus, maar de verschillende manieren om de wijn te plaatsen in verschillende gebieden van de tong of aan de wijn beluchten sneller zijn niet nodig . Hier krijg je een goede set van glazen (Riedel Ouverture rode wijn, Zinfandel of een stemless Riedel O) en bespaart ruimte in je kast!

8. Je kunt niet ouder wijnen maken die zijn afgesloten met een alternatieve sluiting

In feite is de gegevens blijkt dat de schroefdop of twist-off zoals ze soms worden genoemd, zijn meer consistent in het afdichten van wijn kurk. Een studie aangehaald in de Wine Spectator van 31 maart 2005 op de pagina’s 59-60, vond dat schroefdoppen 0.001 kubieke centimeter zuurstof per dag mogelijk maken, in vergelijking met 0,1 pluggen die het mogelijk maken om 0.001 kubieke centimeters lucht het invoeren van een fles wijn. In feite, zeven van de 35 flessen afgesloten met kurk 0.1cc toegestaan! Dat betekent dat de twist-off zijn meer consistent en laten minder zuurstof in de tijd, wat resulteert in meer fles veroudering. Een kurk industrie zou graag willen dat je anders geloofd, maar je ze koopt niet, schroefdoppen zijn hier om te blijven en je zult geen enkel probleem hebben in de verhuur van deze wijnen ouder te maken.

7. Bordeaux, Bourgogne, Champagne, Jerez en Porto zijn de druivensoorten

Dankzij een verwarrende etikettering van Europa is een veel voorkomende fout gemaakt door de consument van de wijn. Steden in Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal, onder andere, de productie van de druivensoorten in jouw omgeving. Voor een wijnmakerij krijgt goedkeuring en het etiket van hun wijn, moet het in de vorm die de organisatie die toezicht houdt op de productie daar stuurt. Dat betekent dat “champagne” is een variëteit van wijn, maar de plaats is een beetje mousserende wijn. Wilt je een niet-mousserende wijn maken in de Champagne-streek en Cabernet Sauvignon noem te schrijven op het etiket? Dat kan niet. Zelfde met Bordeaux, dat is een mengsel van verschillende soorten van rode druiven, Bourgogne, die hoofdzakelijk uit Pinot Noir, en Porto, die is gemaakt van verschillende soorten rode en witte druiven.

6. koppelen witte wijn met vis of kip en rode wijn bij rood vlees

Hoewel dit is de meest voorkomende antwoord op “wat wijn gepaard moet gaan met eten,” is onjuist. De beste manier om het koppelen voedsel en wijn is door het analyseren van de smaken van het voedsel en smaken van de wijn. Bijvoorbeeld, als je grill de vis van het seizoen met een beetje zout, citroen en boter, beslissen over een mooie Sauvignon Blanc met tonen van citrus, of een boterachtige Chardonnay smaken zou werken groot. Echter, als de zalm is bedekt met zwarte bessensaus, zou meer geschikte keuze van fruitige rode wijn zoals een Pinot Noir, Merlot, of zelfs een Syrah. Het beste ding om te doen is lezen van de beschrijving van het wijnetiket vervolgens en bijpassende appels met peren. Het is ook nuttig om te begrijpen dat wijnen met stevige tannines goed werken met hartige gerechten, of zure wijn hebt een schotel met een beetje zuur, gekruid voedsel of de beste manier om wijn met wat restsuiker en een hoog alcohol. Vergeet niet dat er geen harde en snelle regels voor zijn.

5. Wijnliefhebbers zijn snobs

Alleen mensen die wonen in Napa of Bordeaux zijn … Nee, ik maak een grapje.In feite is het meer serieuze wijnliefhebbers zijn studenten van de wijn en hebben hun voeten op de grond.Ze zijn de mensen die maskers onwetendheid met arrogantie die heeft om naar te kijken. Echte wijnliefhebbers hartstochtelijk blijven hun wijn onderwijs, en bereid zijn om hun kennis te delen en genieten van een drankje met iedereen die geïnteresseerd is.

4. Je kunt onderscheiden van de kwaliteit van de wijn als je naar de tranen nog in de beker kijkt.

Je zwaait je glas, laat het zitten en kijken naar een dunne transparante laag die vastzit in het glas, en begint te druppelen naar beneden. Soms aangeduid als tranen, is gewoon een kleine hoeveelheid alcohol en water die voldoet aan het glasoppervlak wordt de alcohol verdampt en het water druppelt terug in de beker Waarom? Water is een belangrijk onderdeel van de 

3. Het drinken van rode wijn op kamertemperatuur en gekoelde witte wijn.

Wijn en de alcohol verdampt veel sneller, dus als je de drank, de alcohol verdampt en de oppervlaktespanning van het water toeneemt resulteert in de vorming van waterdruppels dat de zwaartekracht overneemt verlaten . Dit is niet een maat voor de viscositeit of de kwaliteit van de wijn, dus maak je geen zorgen.

Hoewel dit idee is niet per se slecht, interpretatie bijna altijd is. Velen zien dit als dat rode wijn moet worden overgelaten op de teller, zodat de wijn kan naar de actuele kamertemperatuur gaan, en dat witte wijn moet worden geopend rechtstreeks uit de koelkast. De echte idee achter omgevingstemperatuur voor rode wijn was ongeveer 60 graden Fahrenheit, de temperatuur typisch voorbeeld van een “kamer” wanneer gepopulariseerd dit gezegde. Veel professionals het erover eens zijn, is de beste manier om wijn te genieten, als je niet beschikt over de luxe van een opslagapparaat met gecontroleerde temperatuur, zet je rode wijnen in de koelkast voor ongeveer 5 tot 15 minuten voor het serveren, witte wijnen rond 20 tot 30 minuten. Als je slaat jouw wijn in de koelkast op, verwijder de doelstellingen voor ten minste 15 minuten voor het serveren, rood, ten minste 30. Nogmaals, geen exacte wetenschap, maar in het algemeen op zoek zijn naar ongeveer 60 graden Fahrenheit in een rode, een beetje minder voor een witte, en nog steeds een beetje koud voor alles sprankelend. Sommigen beweren dat de nuances niet worden waargenomen in witte wijnen die te koud zijn, dat is waar.

2. Alle wijnen verbeteren met de leeftijd

In werkelijkheid, een zeer klein aantal van de wijnen de juiste structuur hebben om de veroudering  te ondersteunen. De meeste wijnen worden gemaakt met de bedoeling van het openen in een paar jaar. De kleine hoeveelheid wijn die voldoen aan de meeste van de pers zijn trofeeën die zijn gebouwd voor een langere veroudering, en de meeste mensen weten niet eens kopen deze wijn. Dus als je houdt van witte Zinfandel voor 10 jaar, omdat je denkt dat het beter wordt, wilt je misschien nu knippen jouw verliezen. (Kunt je zeggen Re-cadeau?)

1. Ruiken de kurk in een restaurant zal vertellen als de wijn is slecht

De kurk ruikt … goed, kurk, doen en niet een indicatie geven van de kwaliteit van de wijn. Het is de wijn die je wilt ruiken,kurk wordt alleen aangeboden voor een quick scan. Wat moet je op zoek naar toen de ober toont jou de kurk? Als je koopt een dure fles, het belangrijkste wat je wilt vermijden is fraude, en als je in een gerenommeerd restaurant, ze zullen kopen uit betrouwbare bronnen, maar nogmaals, dit is slechts een voorzorgsmaatregel. Ziet je de wijnmakerij naam, logo of informatie van andere merken in de kurk? Is de kurk beschadigd, aangetast, waardoor het lek een of andere manier? Als het een duurder fles is, het jaar gestempeld op de kurk oogst valt samen met wijn?

Door: TopTenz

wijnarrangement: 5 eenvoudige tips

 TAGS:Het wijnarrangement kan overweldigend lijken als je het hosten van een diner. Wijnliefhebbers en deskundigen hebben gedomineerd jaren de mogelijkheid om een bepaald gerecht te koppelen met een stevig wijn. Maar eigenlijk, het wijnarrangement is niet gelijk aan de moderne wetenschap vandaag de dag. Alles wat je nodig hebt zijn een aantal fundamentele richtlijnen betreffende wijn bij een harmonie van smaken voor uw volgende feest. Geniet van deze wijnarrangement tips!

Voor de aanpak van de taak te beslissen welke wijn te kiezen, is het belangrijk om te begrijpen van de smaken van nature in wijn. Wijn maken is een zeer gedetailleerd proces en een vitaal onderdeel van het krijgen van de essentie is te vinden in verschillende variëteiten van druiven. De sappen van druiven die zijn geperst in de vroege stadia van het wijnmaken in combinatie met gist tot alcohol en koolzuurgas produceren. Het is tijdens deze fermentatie,waar een wijn smaken worden geëxtraheerd en te ontwikkelen.

Hoewel wijnmakers zijn trots op de complexiteit van de geproduceerde wijnen, wijnen hebben aroma’s heel basic om mee te beginnen, afhankelijk van het type van druif gebruikt. De wijn kan zoet of zure smaak hebben, en wordt over het algemeen geclassificeerd als wijn later “zuur”. Andere wijnen zijn bitter, waardoor een gevoel van rimpels op de tong. Het alcoholgehalte van zout gebruikt in de keuken kan ook van invloed op de smaak van een wijn zijn.De wijnen die hebben een hoger alcoholgehalte hebben de neiging om een hogere lichaam te houden. Vaker is het verouderingsproces dat het hele boeket van een wijn zich ontwikkelt.

Luistert spreken vaak over de associatie met de tannines in wijn, vooral rode wijn. De tannines zijn van de stengels en zaden van druiven voor de productie van een wijn. Afhankelijk van hoe de druiven geplet in de vroege stadia van de wijnbouw kan bepalen hoe sterk is jouw tannine in het eindproduct. De tannines zijn sterker in jonge rode wijnen, maar over het algemeen worden verzacht met de leeftijd. Tannines niet alleen helpen bij het verouderingsproces, maar kan grote invloed hebben op de smaak van een wijn. Daarom zeer tanninerijke wijnen gerijpt gedurende langere tijd. Hoe langer deze wijnen ouder, lekkerder is het lichaam van een wijn wanneer het wordt geopend. Als het gaat om het koppelen wijn, moet je je bewust van wat een jonge, tanninerijke wijn zijn voor het opdienen met een bepaald levensmiddel. Dit zal een belangrijke rol spelen in wat je ervoor kiest om jouw gasten te bedienen.

De wijnarrangement moet rekening houden met de smaak van de wijn die wordt geserveerd en wat jouw gasten gaan eten met hem.Plan je maaltijden vooruit van het spel kan de keuze van een wijn bij een bepaald gerecht te begeleiden. De fundamentele tips die volgen geeft je de kennis die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen.

wijnarrangement, tip 1: zoek een wijn aan het drinken te genieten.

Ten eerste, als je wijnarrangement met voedsel maakt, het vinden van een die ook je geniet te drinken.Maak je geen zorgen over de kwaliteit van een wijn of hoe het is ingedeeld in de laatste wijn tijdschriften. Ongeacht wat de deskundigen beweren als de beste wijnen, moet deze wijn wat je wilt drinken.

Wanneer je een wijn die je behaagt te vinden, houdt de kurk of schrijven wat er op het etiket is, om de ervaring te herhalen. Om de waarheid te vertellen, dit is hoe veel wijnliefhebbers hun meest gewaardeerde wijnen vinden. Wijnarrangement is een totale zintuiglijke ervaring,variërend van de smaak die wijn en eten in de mond van de aroma’s die de kamer toen de wijn wordt gedecanteerd en serveren van voedsel te vullen veroorzaken.

wijnarrangement, tip 2: Licht-bodied wijnen worden geserveerd voor zoete wijnen.

De basisregel voor het koppelen van jouw wijn is om lichtere wijnen te serveren voordat zwaardere wijnen, meer tanninerijke wijnen.Light-bodied wijnen hebben de neiging om witte wijnen te zijn, zoals Savignon Blanc, Pinot Grigio, Chardonnay en mousserende wijnen. Er zijn een paar lichte stevige rode, meestal de Pinot Noir, die wij kunnen serveren am begin van het eten. De lichtere wijnen kunnen worden geopend met een salade, soep of voorgerecht. Wanneer je gevogelte of vis serveert, meestal je zult gebruik maken van een witte wijn of rode licht lichaam  wijn met voedsel.

De zwaardere gerechten zoals rundvlees of lamsvlees, verdient volle en rijke wijnen zoals Bordeaux, Cabernet of zelfs een Franse Bourgogne. Dessert borden, afhankelijk van hoe rijk ze zijn, kunnen worden geserveerd met gekoelde witte wijnen, zoals Sauternes, of een lekker dessert rode wijnen, genaamd Porto.

Wijnarrangement, tip 3:Als voedsel is de regionale keuken, je moet wijnen uit dezelfde streek bijpassen. 

De wijnen zijn ontworpen en verbouwd om gekoppeld met voedsel te worden. Welke betere manier om de volledige regionale ervaring op te doen een bepaalde keuken, een wijn te koppelen met hetzelfde gebied?Wijn producenten uit de hele wereld creëren de wijnen op smaak gebracht met ingrediënten voor gerechten verkrijgbaar. Bodem, het belangrijkste ingrediënt in de productie van wijn en eten, kan bieden unieke kruiden tot specifieke regio’s van de wereld.

Het kan leuk zijn om te ontdekken hoe goed de smaken en kruiden vermengen als je links voegen aan de regionale keukens toe. Als je het koken van een Franse maaltijd met delicate sauzen en sterke smakelijke vlees, kiest je wijnen van Frankrijk. Lichte sauzen kan worden geserveerd met een bordeaux rood of wit, terwijl de zwaardere sauzen kan worden gecombineerd met een volle Bordeaux. De Italianen zijn trots op de wijnen die zij produceren, het creëren van een perfecte pasta sauzen om een bepaalde wijn te passen.

Als je kiest pastagerechten in het noorden van de Italiaanse keuken te genieten van rustieke keuken of in de regio Toscane, vindt je een aantal grote proeverij Italiaanse wijnen simpelweg als je bezoekt van jouw lokale slijterij.

wijnarrangement, tip 4: Het vinden van een balans is belangrijk in het wijnarrangement.

Wanneer je de wijn overeen met een maaltijd brengt, na te denken over de complexiteit van het voedsel dat je serveert aan de gasten. De zeer complexe smaken en levensmiddelen dienen te worden gecombineerd met eenvoudige wijnen proeven, terwijl wijnen met complexe aroma’s tot eenvoudige, maar smakelijke gerechten te begeleiden.

Het soort voedsel je serveert kan de smaak van een wijn wijzigen, omdat de natuurlijke kruiden gebruikt in de keuken kunnen markeren of verzachten van een wijn. Het is daarom belangrijk om te weten wat wordt gekookt voor het kiezen van de wijnen geserveerd. Zuren en tannines in een wijn kan interageren met de kruiden gebruikt in sauzen of natuurlijke smaken wij vinden in vlees.

Denk na over de andere smaken zoals zoet en kruidig om te proberen een evenwicht te vinden tussen een plaat en een wijn te vinden. Zo kan kruidige voedingsmiddelen zoals Thaise of sommige Spaanse gerechten worden geserveerd met zoete wijnen te helpen de balans van de warmte in verband met deze gerechten.

wijnarrangement, tip 5: Leer hoe wijn en kaas te koppelen.Koppelen wijn met kaas is geoefend voor eeuwen.

Het is gebruikelijk om te zien een kaasplateau geserveerd voor de duur van een maaltijd, als onderdeel van de algehele ervaring feest. Echter, sommige kazen proeven onweerstaanbaar, en worden uitgevlakt met een bepaalde wijn. Beslissen welke kaas serveren kan afhangen van wijn die je beschikbaar hebt.

Als je begint vanaf nul, beslissen wat jouw favoriete wijn of kaas die je wilt serveren en kies je de juiste partner te gaan met haar. Net als wijn, kan kaas hebben een brede basis van smaken. Hoe meer prikkelende kaas, zoals blauwe kaas, vergezeld moet gaan van zoete wijnen te helpen verzachten de klap die deze kaas kan bieden. Dunne of zachte kazen, zoals cheddar, kan worden gecombineerd met rode wijnen. Als kaas is aan de zachtere kant, ga met een zachtere wijn.

Geitenkaas lijkt misschien onmogelijk om voedsel te koppelen vanwege de smaak en aroma. Maar garneer met een droge witte wijn en je vond een prettige ervaring. De meeste zachte kazen kunnen worden gecombineerd met vrijwel elk type van de wijn, met inbegrip van de meeste mousserende wijnen en champagnes.

Gewoon het volgen van deze tips kunt je wijnarrangement durven met het spel van het selecteren van de perfecte wijn voor het diner te begeleiden. Hoe meer gerechten die je kiest om jouw gasten te serveren je behoeft aan meer soorten wijn op elke gang. Of je nu nodig hebt om je vrienden of slechts acht gerechten tegemoet met hamburgers, vindt je de perfecte wijn. Met een beetje planning, kunt je een maaltijd om te zetten in een meesterwerk aangename harmoniserende smaken voor iedereen.

Door: LifeScript

Online wijn kopen

 TAGS:Online wijn kopen is iets dat verrast zelfs meer dan een gebruiker. bekende degenen, wijnliefhebbers en vaste afnemers in wijn winkels of supermarkten, zeg ik nooit gekocht wijn online. Binnen ons dagelijks werk in Uvinum, is onze ervaring bekend te maken en over de voordelen netwerk op meer traditionele kanalen te prediken.

Het kopen van wijn online is nu een realiteit. In de Verenigde Staten en vertegenwoordigt meer dan 8% van de B2C-markt, het equivalent van meer dan 2.000 miljoen dollar. In Europa, online wijn verkoop laten groeien elk jaar meer dan 10%, zelfs als het waar is dat in Spanje, de consument er niet in geslaagd om te zien (en bedrijven misschien niet goed hebben bekend bij de gebruiker te informeren) voordelen van het kopen bij internet.

Dus ik denk dat het goed is om een proces van reflectie te doen op wat zijn de belangrijkste elementen bij de beslissing om een wijn te kopen in een wijnwinkel of supermarkt bijvoorbeeld. We hebben een aantal brainstormsessies met de industrie mensen (en mensen die niet) en dit zijn de elementen die opviel bij het maken van een beslissing om een wijn te koppen:

  • ontvangen van een aanbeveling
  • de prijs en de kwaliteit / prijs
  • volledige informatie over wijn
  • het merk
  • een wijn ontdekken
  • ontwerp / verpakking
  • wijnmerk
  • druiven
  • en BO (benaming van oorsprong)

Om dit alles, zou ik toevoegen:

  • catalogus amplitude
  • aanbevelingen worden niet beïnvloed door commerciële belangen van deze wijn te kopen versus andere
  • het gemak van het kopen van wijn als je wilt (op het werk, thuis, ….)
  • gepersonaliseerde aanbevelingen ontvangen
  • in staat om prijzen te vergelijken tussen winkels en beslissen over de beste prijs

Als voeg ik al deze elementen toe, alle van hen zijn als duidelijke argumenten voor het kopen van wijn door het netwerk. Internet biedt alle opties die hier gepresenteerd zijn, maar helaas, niet het kopen van wijn online is een enorme feit in Spanje vandaag. Wat we hopen te maken?Indien in de wereld van reizen, het internet en is goed voor meer dan 25% van de omzet, gezien de duidelijke voordelen (op een traditioneel reisbureau) dat met zich meebrengt, omdat het zal niet hetzelfde met de wijn zijn ?

Daarnaast zijn er verschillende online winkels in Spanje zijn bezig met een fantastische baan als Vila Viniteca, Aporvino, Grau Online, Ecomprarvino, etc… en andere overzeese als Wine.com, ChateauOnline, 1855.com … Allen hebben bewezen in de tijd als kwaliteit van de dienstverlening en de voordelen als verkoopkanaal.

Aan de andere kant, als ik praat met mensen over de kwestie van online wijn verkopen en mogelijke nadelen van het netwerk, sommige vertel me:

Door Internet kunnen wij niet van de wijn proeven…

En het is waar, kan het netwerk niet worden geproefd. Maar bent je in een supermarkt of in de overgrote meerderheid van de wijn winkels?

Aan het einde van elke winkelruimte heeft zo zijn voordelen, als daartoe gespecialiseerde winkels, wijn winkels, supermarkten, etc … Het enige belangrijke is het verspreiden van de cultuur van verantwoord drinken van wijn en het delen met jouw familie of vrienden.

Uvinum, een project voor alle wijnliefhebbers

Wij hebben een hartstocht voor het wijn.

Ondernemen voor de drie grondleggers ligt voor de hand. En is het ons gelukt een hartstocht (wijn) met een andere hartstocht te combineren: ondernemen. Op zichzelf, is het een groot begin. Alles begon op 9 december 2008 met een enkel boodschap op Facebook onder de titel van ?een projekt? en dann begon deze vrolijke zaak.

Het is al meer dan 7 maanden geleden, en Uvinum is stapsgewijs groter geworden.

Ontmoetingen om het projekt nader te bepalen en te verfijnen, om het veld te toelichten en om onze kennis van de markt te optimaliseren en dann om de beste garanties op succes te hebben.

Maar wat is Uvinum ? Uvinum heeft de opdracht gekregen het wereld van de wijn radicaal te veranderen, naderbij van de grote markt (de verbruikers) te komen dankzij de aanbevelingen van de verbruikers. Uvinum wil ieder verbruiker aanbevelen, iedereen heeft de belangstelling voor verschillende zakken, de wijnen die kunnen zijn profiel goed passen en om altijd het best produkt te vinden en de beste prijs.

Uvinum beweert dat hij is de deur van de ingang voor iemand die zoekt naar wijnen of twjifel er aan de wijnen en woordt het eens met de grotste binnenlandse en buitenlandse online winkels om de verbruiker de beste beschikbaar koopkeus te krijgen.

Uvinum is een groots projekt, die wil van de maarkt van de aanbevelingen meester zijn in de gehele wereld. Een projekt over dit zullen wij binnekort meer informatie door onze dienst geven als wij op de markt komen.

Dus raden wij jou aan nu Uvinum te bezoeken en laat ons uw e-mail en zullen wij jullie op de hoogte van onze volgende stappen.

En vergeet niet: een glas wijn is een genot van het leven. Geniet en delen !

 TAGS:Enrico Serafino Mondoro 2012Enrico Serafino Mondoro 2012

Enrico Serafino Mondoro 2012

 

 

 TAGS:Faunus 2011Faunus 2011

Faunus 2011