OB Land van Zamora wijn: kom en ontdek hem

 TAGS:Misschien is het niet de meeste bekend OB, maar is nu bekender in andere landen . De wijnen van Spaanje verdienen een speciaal herkenning en het lijkt dat het moment aangekomen is, dan de OB Tierra del Vino de Zamora wijn exporteert veel vlessen tot de Vereinigde Staten van Amerika .

Tegelijk maken andere wijnkelders, die van het Land van Zamora wijn wordt gedurende de laatste jaar 26,74% van zijn produkten in Noord Amerika verkopt, als u in rekenschap de geexporteerd 25,82% tot de Verenigde Staten van Amerika houdt en de 0,92% die tot de Canada markt ging in.

Een grrot omvang van wijnbouwen

De wijnstreek, WijnLand, in Castilla y León, heeft een totale oppervlakte van 1.799 vierkante kilometer, omvat in totaal 56 gemeenten, waarvan 46 behoren tot de Zamora provincie en 10 bevinden zich op gronden van Salamanca. We moeten zeggen dat hij zijn eigen identiteit en wet-en regelgeving heeft.

En hun productie, zijn de rode wijnen zeer krachtig,robuust en full-bodied, en roze mix wit en rood. Fruitig, met hints van vanille en bessen, kersen, bramen en intense kleur bordeaux ster in tabellen rijke keuken, bij rood vlees en vis sterker.

Het is opmerkelijk dat zijn kelders zijn steeds modernere, grote kathedralen van wijn en uitgerust met de nieuwste technologie om een dienst van wijn en met zuivere en hoge kwaliteit elke tijd te geven.Het Zamoranas Wijngaarden benoemen, bieden wij een breed scala aan wijnen en wijngaarden Alizan, met haar assortiment Auzau oogst, tempranillo, is smakelijk en evenwichtig.

Enige variëteiten

De variëteiten die deze OB en deze goede wijnen geven zijn tempranillo, malvasía, moscatel de grano menudo, en de anderen als  garnacha en Cabernet Sauvignon; albillo, palomino en godello.

Onze aanbevelen wijnen

  •  Venta Mazarrón 2009. Tekent zowel aan de buitenkant (met een perfect design) als binnen, voor de versheid en helder rood. Het is gecultiveerd respect voor de traditie van de pre-phylloxera tijden.
  • Cenit 2007. We vinden het leuk want het is een optie die altijd werkt in een informele vergadering of als u een verbintenis. Het aroma van rood fruit zuur laat een smaak in je mond zo lang. Het hout is ontwikkeld dat aanwezig is in elke slok.

Geef een reactie OB Land van Zamora wijn: kom en ontdek hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *