Nieuwe wijnflessen

 - Enige dagen geleden spreken we over de nieuwe tekens van de wijn, en over het progres die deze beloofde in een markt die zo strak en traditioneel is als de wijn. Op deze gelegenheid zullen we een stap verder maken en spreken we niet alleen over het teken van het etiket, maar ook over de packaging of het fles.

We kunnen beginnen een fles te nemen… wijn? Bob´s your uncle, een wijn uit Zuidafrika gebotteld als of een halb liter bier container was, met zijn borden alles.

Wat denk u van de volgende?  U heeft waarschijnlijk al gezien in luchthavens en andere plaatsen van passage, maar de verpakking is erg origineel: Het is de tulp, wijnglazen die in persoonlijke consumptie. Bruikbaarheid van dit pakket is dat het de ideale hoeveelheid om een snack of maaltijd te nemen zonder dat zij daarom vragen om meer.       -      Maar toen de wijn hartstochtelijk wordt Kleine verpakkingen onvoldoende kan zijn. Dat moet zijn na te denken over de wijngaarden die zijn vrijgegeven aan de herontdekking van de Bag in Box.  De Bag in Box is in feite een plastic zak 3 of 5 liter in een kartonnen doos met een spie voor het serveren van wijn conditioning. Het is comfortabel en praktisch voor barbecues, camping, of gebeurtenissen die voorrang moeten overnemen praktische elegantie. Tenminste tot nu toe, want met deze nieuwe containers Wie zegt dat elegantie wordt overgelaten aan de zijlijn …       -      De eerste wijn die we zien wordt genoemd Zebra, en, zoals je ziet, het ontwerp van het volledige gamma is zoals de naam van het bedrijf. In het beeld, de container die u ziet aan de rechterkant is inderdaad een Bak in Box, met de kraan af op de bodem van de zijkant. 3 liter van de authentieke constructie.  In Frankrijk wilde een draai te geven aan het concept en lanceerde de Bag in Bag, dat wil zeggen, de “bag in bag”.

 -

 

Eigenlijk is het, zoals je ziet,eenBag in Box(dwz de “bag” is karton), maar het slanke ontwerpkan makenvoor de meestclueless, worden verwardmet een zakabsoluutvrouwelijk,datJa, met eenontwerp”vintage”.

 

Geef een reactie Nieuwe wijnflessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *