De meest originele accessoires voor de wijn

 - Wat u hebt Magi dit jaar gebracht? Saai sokken en de “onmisbare basic in” sjaal? Wij hebben voor een aantal van de meest verrassende cadeaus van de (soms) verrassende wereld van de toebehoren van de wijn goed bestudeerd en we u hier voor als u de ‘details’ om enige “vriend wilt retourneren”.

Eerst gaan we met een accessoire dat elegant en praktisch is: een accessorische en elektrisch ventilator van wijnen, dat mogelijk maakt uw wijn van reservering of grote reservering onder voorwaarden in minder dan 1 minuten te hebben kan:

Indien het geschenk dat u nog steeds hebben ontvangen bedankt voor u heeft gedaan, en hij van enige “weinig kant komt, is beperkt tot niets beter dan deze Bosch editie boorapparaat die met een accessoire om de wijnen te ontkurken komt: -

 

En als het geschenk van een “artiest komt” en u mag, probeert het apparaat met dit kunstwerk: een exclusif design decanter, die kost (als het niet boven kost) de 2,000 euro. Maar nou, als we naar de grootte van de olieafscheider met verwijzing naar de fles kijken, op het moment de tafelwijn te serveren maak dat u wegkomt! -

 

Maar laten we eens wat meer durven. Heb je een vriend die irritant u altijd met de temperaturen van de wijnen is? Daar irriteren u hem … of zijn flessen. Met deze ultra-rapid koeler zal zijn flessen koud in ongeveer 5 minuten. In deze video leggen ze u uit hoe dit te maken. Alleen als we de meneer zien die hopeloos is terwijl hij het koelkast opeent en realiseert dat zijn wijn niet koud is houden we rekenschap dat we dit accessoire nodig hebben:

Maar de parel van deze verzameling is de video die we u vooraf later presenteren. Het toestel in kwestie is ” De Chupistola heet “, zodat u kunt zich verbeelden waarover het gaat. Als u werkelijk behoefte hebt aan wraak nemen voor iemand zonder te veel bedrag dat begrijpen, geef hem één van deze en vraag hem organiseren een partij als dat van de presentatie van ” De Chupistola “. Alleen geschikt voor meer frikies:

 

Hebt u iets dergelijks gekregen ? wilt u ene van deze krijgen ? Suggereert u ons iets ander?

Geef een reactie De meest originele accessoires voor de wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *