Hoe om de wijn vlekken te ontvlekken

 - De Ongelukken aan de tafel zijn dagelijks brood. Omvallen, vervuilen, druipen en gooien zijn erg gewone gebruikte werkwoorden aan het eten, maar er is een vlek die meestal gevaarlijk is: praten we natuurlijk over de wijnvlekken. Deze vlekken of druppels die vallen op onze kleren per ongeluk of onbedoeld, waarna bijna onmogelijk zijn ze te verwijderen. Dat is waarom we delen met u enkele geheimen om wijn vlekken te verwijderen.

  • Een zeer gewoon soort vlek is de droge vlek, degenen die blijven door enkele dagen op kleding en we ervan alleen herinneren toen we het kledingstuk gaan wassen. Hiervoor adviseren wij u het ??weken van het kledingstuk met warme melk, alleen op de gevlekte deel; dit in een verloop van vier of vijf uur, zult u zien hoe de vlek zal verdwijnen. dan normaal wassen uw kledingstuk. Voor deze gevallen ook raaden we u aan het weken van het betreffende kledingstuk in warm water met een dosis van zout en zeep en op elk uur strijken en het water zo dijkwils nodig is veranderen.
  • Als de vlek recent is, meteen giet zout op de vlek, uitspoelen met water en strijken. We versnellen omdat de vlek niet geheel duidelijk op het moment is, maar bij het wassen van de kleding zal het veel gemakkelijker om die vlek te verwijderen.
  • Alcohol is zeer effectief bij het ??verwijderen van alle soorten vlekken. Wijn is niet de uitzondering, maar voor het aanbrengen moet u zich bewust zijn dat alcohol de neiging de dunne kledingstukken te beschadigen. Wij raden u aan zijn gebruik met katoenen kleding, denim en andere dikke materialen die de kracht van alcohol kunnen weerstaan.
  • Als de vlek was bij het ??witte tafelkleed te stoppen, kunnen we een mengsel van vloeibare zeep en waterstofperoxide met het mengsel en met behulp van een tandenborstel, strijken en spoelen met warm water zo vaak als nodig.
  • Voor de gekleurde kleding met wijn gevlekt, raden wij u aan met water het te weken, met een beetje vloeibare zeep en een paar druppels van ammoniak, dit na een verloop van twee of drie uur, daarna het afspoelen en indien het nodig is de gevlekte deel met wasmiddel of vloeibare zeep te strijken.
  • Wijnvlekken niet alleen op kleding vallen, soms op het tapijt vallen, voor        deze gevallen  raden we u aan een mengsel van 60% water en 40% bleekmiddel, dompelt u een doek en wrijf op het getroffen gebied, als het water troebel is geworden, wijzigen en herhalen.

En nu komt de vraag:  met welke wijn zou u het voorkeur aan het vlekken van uw kledingstuk geven? Daarvan geven we u 2 opties, en iedereen voor zijn redden:

 TAGS:Dry Sack MediumDry Sack Medium

Dry Sack Medium

 

 TAGS:Estola Reserva 2008Estola Reserva 2008

Estola Reserva 2008: Hoe nee, men moet een wijn uit de … Mancha aanbevelen. Een van de beste van de streek, de wijnen uit de Mancha altijd hebben een zeer concurrerend prijs.

 

En wat voor u? Met welke wijn zou u uw kleren graag vlekken?

Geef een reactie Hoe om de wijn vlekken te ontvlekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *