Het Vodka of de Vodka?

 TAGS:Vodka  is de gewoonste naam van een alcohol erover zijn verschillende namen: vodka, wodka, vodca. Het geslacht wordt ook gediscuteerd, mannelijk of vrouwelijk, maar wat aan deze niveau zal niemand erover niet discuteren kunnen, is dat het over de meest universelle alcoholische dranken gaat.

De oorsprong van de vodka is ook een onderwerp van discussies. We weten niet aan een deskundige niveau of een poolse of russiche oorsprong heeft, maar weten we dat het woord dat zijn oorsprong hem gaf “water van leven” betekende. Van hier tot het woord “vodca”, die letterlijk “watertje” betekent. Het toevoegen van het “k” later gebeurde, en misschien als de manier om zijn russische oorsprong te onderstrepen.

De vodka is een onderdeel van alcohol verminderd door water. Eerst wordt het geproduceerd niet door distillatie, maar door de fermentatie van aparte producten met water, met de aardappel,de rogge,de maïs en de biet. Na de fermentatie, wordt gefilteerd door de plantaardige kool om de meeste deel van het water te delen en het alcoholisch gehalte te vergroten.

Ook wordt het genoemd vodca welke drankje met graan, in tegenstelling met het whisky. Maar wanneer de vodka begon ter Europa en Verenigde staten te triumferen begonnen ze de distillatie te gebruiken om vodka te produceren, al een manier om het proces te gemakkelijken en de productie te vergroten.

Welke is de beste vodka?

Wat ontbreekt in andere drankjes, het ontbreek van smaak, om de vodka is de grootste van zijn krachten. Wat betreft het vodka produceren wat we wensen erin te slagen is een drankje met een hoog alcoholisch gehalte te produceren, en deze komen uit plantaardige producten zonder dat deze geen smaak brengen. Echter, worden geproduceerd verouderde vodkas maar nog gearomatizeerd met kruiden of aromatiseren, behalve de poolse Zubrowka, die wordt gemengd met deeg van fermentatie om een licht goude vodka erin te slagen en met een zekere smaak.

En dit is het groot voordeel van de vodka, omdat met het ontbreken van aroma’s en smaken evenredig maakt met sterkte en warmte maar verveelt niet, als kan gebeuren met de sterke drankjes, en verandeerd zich tot een uitstekende drankje om ervan tijdens de cocktails te genieten met welk ander typ van drankje, terwijl brengt alcohol gehalte zonder over de aroma’s te invloeien die door het vermengen gezocht worden. Het is een van de uitstekende drankjes om met sappen te combineren, en met apart combineren met kruiden, als de Bloody Mary.

Vandaag de dag de vodka is een van de meest geconsumeerde drankjes ter wereld. Hoewel in de baltische landen en in Rusland consumeren we nog alleen en zeer koud om de alcoholische voeling te verminderen, in het rest van de wereld wordt ze veranderd tot een drankje van een wereld genieten. Er zijn veel producenten en hebben veranderd en verbeterd zo goed als de technik, dat weinig of niemand moet de meest tegenwoordige vodcas met deze, bij voorbeeld, tien jaar geleden vergelijken.

Wilt u dat we u enige vodka of vodca raden? Hierbij suggeren we u enige van de meest moderne:

  • Vodka Grey Goose: Een van de meeste trendy vodka vandaag de dag is deze franse vodka, geproduceerd door een meister van het produceren van cognac, door een nieuw typ van distillatie in 5 stappen die van deze vodka, volgens zeggen, een van de zuiverste ter wereld.
  • Purity Vodka: Geproduceerd door Thomas Kuuttanen, een van de meesters voor het indrukwekkendst vermengen van het vodka wereld. Alleen zijn naam geassocieerd aan deze vodka is een garantie van kwaliteit en prestige.
  • Vodka Ketel One: De meest revolutionnair vodka ter wereld. De eerste waarin wordt ze geproduceerd, in Nederland, en nadat omdat ze een vodka met een lichte smaak is, sterk gekruid. Witte toverij.

En wat voor u? Heeft u enige lieveling vodka? Zeker, of u ervan twijfel om de vodka te zeggen of het vodka, maakt u zich vooral ook niet ongerust. De koninklijke Academie van de taal denkt dat het woord vodka een onduidelijke geslacht, omdat het een mannelijke of vrouwelijk zin gebruikt wordt…

 TAGS:Smirnoff Gold 1LSmirnoff Gold 1L

Smirnoff Gold 1L

 

 

 TAGS:Vodka FinlandiaVodka Finlandia

Vodka Finlandia

Geef een reactie Het Vodka of de Vodka?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *