Designer accessoires voor wijnliefhebbers

 TAGS:Wie zei dat de wijn verouderd was? Hier presenteren we u de nieuwe reeks wijnaccessoires die zullen uw vrienden verrassen en zullen hen aanmoedigen om wijn te kopen:

We beginnen met deze fles onderzetters. Is het niet triest om de fles op tafel te laten liggen, samen met de stokbrood en salade? Een ware wijnliefhebber moet de fles  een bevoorrechte plaats aanbieden, zoals dat hoort de drank van Bacchus, en daarvoor moeten we op een design fles onderzetter rekenen als deze u in de afbeelding ziet. Met de gebogen fles, om de ventilatie te gemakkelijken,maar op zulke manier geplaatst dat die vermijdt per ongeluk te vallen, het gaat over een luxe die de tafel zal aankleden en de gasten zullen bespreken wat u elegant bent.

Ten tweede hebben we een roestvrijstalen kurk met verstelbare nummering. Is het een
 - combinatie? Om ze niet van uw wijn stelen? Nee! De wijn moet worden gedeeld. Deze originele kurk dient alleen om te kunnen schrijven bij het openen van de fles, en u kunt bepalen hoe lang u de fles geopend heeft. Zodat u geen wijn verliest. Speciaal voor de verstrooide Uviners …

Wat is niet voor de verstrooide mensen, precies, is dit volgende accessoire. Omdat het gaat over kleine decanteren dingen met een omgekeerd vormige glas. Nee, u ziet terug het beeld. U moet maar ze ontkurken en wijn. Oorspronkelijk maker als olie / azijn set, worden opgelegd als containers van wijn, en speelt met vorm. Natuurlijk, door de grootte van de nek, we wedden dat u genoeg geduldig om ze terug te vullen …

 - In 4e plaats, hebben we een ideale decor accessoire. Verlicht uw leven
met een wijnbouwproduct touch. Wat kan niemand ontkennen die uw huis bezoekt is dat het bij het heiligdom van een echte wijnliefhebber. Enige glas-vormige lampen die dienen als decoratie genoeg in die delen van het huis waar u een legendarische lampe heeft. Ideaal voor het decoreren van specialiteit bars, maar ze kunnen ook perfect hun functie in uw woonkamer vervullen.

Ziet er niet uit helemaal cool?
En ten slotte hebben we onze accessoire meer “ernstige”. Hier presenteren we u een etiketsafnemer. Wat is een etiketsafnemer? Maar het is een transparant kleefvel op het etiket te kleven zonder breuk of geen beschadiging.

Deze etiketsafnemer zal u de toegang geven de wijnetiketten te conserveren die u zult
 -  proeven, dus om de referentie van de wijnen u smaakte de meeste, als of wat u wilt is wijnetiketten beginnen te verzamelen. Wie weet hoeveel zal een bepaalde etiket kostet na een bepaalde tijd?

Op deze manier beschikt u over de beste herinneringen aan elke fles, en u kunt informatie over de wijn in de meest grafische mogelijk toegang te krijgen, het vermijden van het gevaar van verslechtering.

In de website van de fabrikant bieden ze het aan als de beste aanvulling voor de Wine Journal, een soort van “Wine Journal”, waarin u zult informatie kunnen vinden over wijnproeverijen die u zult proeven, dus gegevens met het eigen etiket vult in. Denk u niet Trendie te zijn, een dagboek met items uit uw favoriete wijnen te maken?

 -

 

De etiketsafnemer wordt verkocht in partijen van 20, daardoor alleen een partij dient om uw collectie te beginnen, en tot een expert u laten veranderen.Dus, Vergeet niet om uw indrukken over de wijnen in Uvinum mee te delen die u zult proeven, daar bent u het eens mee?

 

 

 TAGS:Brucart SetBrucart Set

Brucart Set

 

 

 TAGS:Big Venencia 90,5 cm.Big Venencia 90,5 cm.

Big Venencia 90,5 cm.

Geef een reactie Designer accessoires voor wijnliefhebbers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *