Bloemen, fijne en openhartige wijnen

 - Een bloemen wijn heeft bloemen binnen? Is een fijne wijn altijd uit Jerez? Verdween de franse wijn in 1975? Vandaag zullen we blijven ontdekken de meest gewoonlijke expresies die u ontmoeten kunt aan het lezen een proefnotite,om te kunnen verstaan hoe de wijn is die we aan het verklaren zijn.

In dit geval  is het de beurt aan drie uitdrukkingen die in verband vooral met de neus zijn: bloemen wijn, goede wijn en wijn frank.

Wat is een bloemen wijn?Wanneer we de wijn definiëren,verwijze we aan andere objecten of vruchten , is er iemand die kan denken als deze voorwerpen hem aan de wijn hebt toegevoegd, maar  is dat niet zo. Het is een kwestie van herinneringen van smaakstoffen. Net als op een pear ruiken dat hij ons zal herinneren voordat aan een banaan die om een watermeloen onthoud, de wijn aroma kan ons herinneren aan andere fruiten of bloemen.Deze manier, wanneer wij zeggen dat de wijn heeft floral smaakstoffen, we willen zeggen dat zijn geur ons onthoudt kroonbladen van bloemen, dat ze kan gaan bij de jazmine (witte bloem, eigen(goede) geur van sommige blanken(doelen)) tot de paarse (die kan worden waargenomen in sommige rode wijnen).

Een wijn met bloemen notities erg gemarkeerd kan de Petrea Chardonnay 2005 zijn, een witte wijn die, hoeweel hij binnen een vat verouderde (met de daaruit voortvloeiende som van smaakstoffen), heeft niets van zijn aromatische Chardonnay essence verloren en zijn bloemen notities. Heeft u verstaan?
Het betekent dat hij een wijn gemaakt met Chardonnay druif is(en als de Chardonnay, met genoeg herinneringen van zijn aroma en bloemen), maar die toch aroma’s aan vanille, hout, kaneel heeft,… die kreeg deze als hij binnen een eiken vat verouderde. Een zeer complete en ontzettende goede wijn.

De fijn wijn, naast een soort eigen wijn van de Jerez OB, is deze die edele en elegante aroma’s heeft van hoge intensiteit, die nauwelijks geparfumeerde hout gaat lijken. Ze zijn in de gewoonte van daar(als) roemrijkste aroma’s inzicht de geuren van opvoeding, die moeten gemakkelijk herkend worden maar geparfumeerd en een goed samen met de rest van de geuren van de wijn te zijn. Het zou een dunne wijn in neus, aangezien zoals bijvoorbeeld de Sumarroca Boria.

Een openhartige wijn is een expresie die wordt werkelijk gezegd zonder autoritair te lijken. Omdat er aan de wijn gerefereerd wordt die geen gebrek lijkt te houden nog in zijn aroma nog in zijn smaak. Hij is openhartig, hij is zo, en u kunt hem smaken of niet, maar heeft hij geen gebrek.

Geef een reactie Bloemen, fijne en openhartige wijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *