Ben je zwanger en hou je van wijn? Dan is dit artikel voor jou

 TAGS:undefinedHet is algemeen bekend dat vrouwen geen alcohol mogen drinken tijdens de zwangerschap. Gelukkig kunnen moeders in spe nu ook van en glas wijn genieten dankzij de alcoholvrije wijnen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, wordt de karakteristiekste smaak van wijn feilloos nagebootst in de alcoholvrije wijnen.

Met de zwangere wijnliefhebster in het achterhoofd heeft een Amerikaanse ondernemer een nieuw scala wijnen ontwikkeld. Deze wijnen dragen de naam 9 Months en hebben volgens Drink Business als doel dat zwangere vrouwen ook kunnen feesten en proosten op een goede wijn.

Deze wijn, een alcoholvrije mousserende rode wijn, wordt gemaakt van zuid Australische druiven, waarvan het sap wordt bewaard op 0°C om te voorkomen dat het gaat gisten voordat het gefilterd, gepasteuriseerd en gebruist wordt.

De reeks van 9 Months bestaat uit flessen witte en rode wijn, gemaakt van Muscat. De prijs van deze reeks is ongeveer £11 per fles. Het design en de verpakking is mooi en elegant en past prima bij aan andere types mousserende wijn.

Het succes van de alcoholvrije wijn

Deze reeks is slechts een voorbeeld van de vele alcoholvrije wijnen die er vandaag de dag zijn. Volgens Nielsen is de verkoop van alcoholvrije wijn in Amerika het afgelopen jaar met 5,6% gestegen. Een groeiende handel die een ander ritme markeert binnen de wijncultuur en die ervoor zorgt dat vele producenten er over denken om zowel traditionele als alcoholvrije wijnen te gaan maken.

Deze cultuur, waarin we meer om onze gezondheid geven en alcohol in alle opzichten proberen te vermijden, heeft ervoor gezorgd dat de consumenten hun normen beetje bij beetje veranderen en gaan kiezen voor gezondere drankjes. Wijn is bij uitstek een van deze drankjes, vanwege de hoeveelheid aan voordelen die het biedt en nu kunnen de mensen die de voorkeur geven aan alcoholvrije drankjes het ook gemakkelijk verkrijgen.

Dit zijn enkele alcoholvrije wijnen die nu een klik van je verwijdert zijn:

 TAGS:SandaraSandara

Sandara

 

 

 TAGS:Eminazero EspumosoEminazero Espumoso

Eminazero Espumoso

 

Geef een reactie Ben je zwanger en hou je van wijn? Dan is dit artikel voor jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *