Meningen over St. Bernardus Tripel

Brouwerij St. Bernardus (Bier)

« Terug naar St. Bernardus Tripel profiel

  • Saint Bernardus Triple

    • |
    • 4 /5
    karakter van bier gefermenteerde derde keer in de fles. Aanvankelijk wordt gekenmerkt door zijn vermogen en de rondheid en onthult al zijn finesse. Een Belgisch biertje, en bovendien, een abdij bier!
    lees alles »
  • St Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    België Brasserie St. Bernardus St. Bernardus De Triple is een Belgisch abdijbier blond met veel finesse.
    Oorsprong: brasserie
     St. Bernardus - België Uiterlijk: blond dor & # 233 e l & # 233 g & # 232 problemen larly, schuim cr & # 232 Meuse en een overvloed aan Neus: mout, hop, r & # 244 mijn...
    lees alles »
  • St Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    PROEFNOTITIES:
    - Kleur: St.Bernardus Tripel heeft een oranje kleur.
    - Geur: Aroma's van peer, gist, sinaasappelschil, kruiden en appelmoes.
    - Mond: Geweldige smaak van pompoen, kruiden en rijpe rode appel.

    ABV: 8% Vol.
    Biersoort: Dik
    lees alles »
  • St Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    PROEFNOTITIES:
    - Uiterlijk: St Bernardus Tripel is een bier van hoge gisting, de bleke amberkleur en een mooie dikke schuim.
    - Aroma: Aroma van zoete vruchten, kruiden en honing ruiken smakelijk.
    - Body / Smaak: Met een zoete fruitige, bloemige met een beetje hop bitterheid in de afdronk....
    lees alles »
  • St. Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    De Brouwerij St. Bernardus Watou-Poperinge, een klein stadje in de regio West-Vlaanderen "Le Plat Pays", beroemd om de productie van hop van hoge kwaliteit, heeft zijn naam ontleend aan de patroonheilige van Watou. Het water gebruikt voor de productie is van 152 mt. diepte, die volgens de...
    lees alles »
  • Saint Bernardus Tripel

    • |
    • 4 /5
    St. Bernardus biedt ons met dit bier een verwijzing van de beroemde Belgische triples. Bij deze bieren wordt de drievoudige term gebruikt om een ​​meng- werkwijze beschreven of gebruik lon driemaal Qua laccoutumé mout hetzelfde eindvolume te verkrijgen. In termen van smaak, kan het resultaat...
    lees alles »